Belföld

Verekedés a villában: VV Piros megütötte és megdobálta VV Anitát, tettéért ki is zárhatják – Videó

VV Pirosnak eldurrant az agya és ez akár a játékába is kerülhet.

 

 

 

Idén a ValóVilágot 0-24-es online streamben is lehet nézni, így aki igazán meg szeretné ismerni a villalakókat és nem elégszik meg az alig egy órás napi összefoglalóval, itt kielégítheti vágyait.

Az internet népe szerint pedig sok esetben megéri nézni, mert igen érdekes dolgok történnek benne és egy nappal előre tudhatjuk, mi lesz a következő adásban.

Péntek este például a játékosoknak tilos volt a csúnyabeszéd, de ha valaki véletlenül mégis trágárságot mondott visszavonásig egy tojást kellett a szájába vennie. A játékosok persze cukkolhatták egymást. Ezzel a lehetőséggel Anita is élt, aki a játék előtt alaposan összeveszett Pirossal, kettejük nézeteltérése azonban itt nem ért véget.

Az élő streamből kivágott, Redditen terjedő videóban ugyanis az eddigi éved legdurvább jeleneteit láthatjuk. VV Piros tojással a szájában kergeti Anitát, lisztet önt rá, dobálja őt, és meg is löki, illetve üti. A jelenetsort látva a játékostársak egyből jelezték, hogy ez nem fér bele és szerintük kizárás lesz a vége.

Íme a balhé:

Verekedés a villában Piros és Anita között. from
VV11

Hogy mi lesz végül Piros sorsa, maradhat-e a játékban, az vélhetően a ma esti összefoglalóból fog kiderülni.

forrás: noizz.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?