Celeb / Híresség

Varga Irén visszatér? Sejtelmes posztot tett közzé a botrányhősnő: ezt üzente

A magyar netezők apraja-nagyját meglepte, amikor augusztusban Varga Irén, művésznevén Mahiana Roszallo egy TikTok-videóban bejelentette, hogy visszavonul. Azóta meggondolta magát, és a Blikknek mondta el, hogy nem fog teljesen eltűnni, szerdán pedig különleges poszttal jelentkezett. Lehet, hogy hamarosan tényleg visszatér?

 

 

 

Korábban a Blikk is megírta, hogy Varga Irén karrierje “véget ért”, amikor augusztusban menedzsere megszakította vele korábbi bimbózó együttműködését. Kaszás Imre exkluzív interjúban tálalt ki Mahiana Roszallóval való közös munkájukról, és hogy mi vezetett odáig, hogy befejezi vele a munkát. Azóta egyetlen egy videóval sem jelentkezett a művésznő, egyedül lapunk érte őt utol szintén augusztusban. A TikTok-sztár akkor azt mondta, hogy 57 ezer forintból kell megélnie, és még a telefonját is zaciba kellett adnia nehéz anyagi helyzete miatt, ám megígérte, nem adja fel: vissza fog térni.

Úgy tűnik, három hónappal később beváltja ígéretét rajongótáborának Jónás Lászlóné. Az azóta az X-Faktor válogatójában is feltűnő TikTok-celeb szerdán a közösségi oldalán egy rövid poszttal jelentkezett, amiben azt írta, hogy épp táncosokat keres – vélhetően saját új dalához, így nagy a valószínűsége, hogy Varga Irén hamarosan visszatér!

Két fellépő táncost keresek, lehetőleg tehetségeset– írta Facebook-bejegyzésében Irénke.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?