Celeb / Híresség

Gáspár Evelin nagyon begurult: teljesen kiakadt, amikor meglátta, mit művelt a partnere – Videó

A Hal a tortánban ezen a héten újabb hírességek mérik össze főzőtudásukat: Gáspár Evelin, Polgár Tünde, Erdélyi Mónika, Zámbó Árpi és L.L. Junior. Először Gáspár Evelin látja vendégül a celebeket az otthonában.

 

 

 

A mostani összeállításában érdekes fordulat, hogy Gáspár Evelin és Polgár Tünde újra egymással verseng, hiszen ők korábban már találkoztak a MasterChef VIP-ben, ahol Evelin felülkerekedett a Feleségek luxuskivitelben sztárján.

Evelinnel nekünk múltunk van, hiszen a MasterChef döntőjében egymás ellen küzdöttünk. Még mindig fáj egy kicsit, hogy csak második lettem, de nem volt rossz érzés tőle kikapni, mögötte másodiknak lenni, mert sokkal összeszedettebb volt, mint én. Azt gondolom, hogy ha most is ezen múlik, akkor nagy valószínűséggel ő lesz a legjobb a héten – mondta Polgár Tünde a szituációról.

Azonban már a vendégek érkezése előtt feszültség alakul ki Gáspár Evelin konyhájában, ugyanis a lány azon kezd el idegeskedni, hogy a répaszeletek nem egyforma méretűre vannak vágva és nincsenek rendesen megpucolva, ezzel pedig úgy érezte, hogy a segítője hátráltatja őt a munkájában.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?