Belföld, Celeb / Híresség

Botrány: gépfegyverrel akart cigányokra vadászni az RTL Klub sztárja

A Házasodna a gazda című műsor egyik főszereplője, Betti néhány évvel ezelőtt gépfegyverrel akart romákra vadászni.

 

 

 




 

Betti 2012-es posztját a Ripost szúrta ki, ahol gyalázatos módon fenyegetőzött.

„Annyira tele van a t…m a cigányokkal, hogy ha tehetném, végigsétálva a cigánysoron az összeset megsoroznám UZI-val. Hamarosan eljön az idő, hogy akkor is végigsétálok UZI-val, ha nem tehetném! Nem érdekel a következmény. Ezt másképp már nem lehet”

Vincze Erzsébet a Jobbik ózdi kabinetfőnökeként írta meg rasszista, fajgyűlölő bejegyzését, amiben cigányság elleni fegyveres támadás buzdít.

Bár az RTL Klubon látható bemutatkozó filmjében az incidensről nem esik szó, régi profilját gondosan törölte és néhány napja az interneten kezdett mentegetőzésbe.

 

 

„2012-ben indulatból hülyeségeket írtam a fb-oldalamon. Azonnal megbántam. Töröltem a bejegyzést és a hozzá tartozó kommenteket, sőt még a profilomat is. Volt okom az elkeseredésre, de nem volt mentség arra, ahogyan annak hangot adtam. Bocsánatot kértem miatta és most újra megteszem: bocsánat. 8 év alatt sok minden változott az életemben. Sokat változtam én is. Igyekeztem új életet kezdeni. RTL Klub szerkesztőinek sem mondtam, hogy 8 éve milyen butaságot csináltam, mert szégyelltem . Vállalom a múltamat és a hibáimat, de remélem, hogy a műsorban bizonyítani tudom azt is, méltó vagyok a bizalomra. Köszönöm, ha ti is esélyt adtok erre” – fogalmazott közösségi oldalán.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.


 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?