Celeb / Híresség

Berki Krisztáin halála után az édesapjánál elhelyezett vagyonból rendezték a felgyűlt adósságokat

A sajtóban megjelent korábbi hírek szerint Berki Krisztián halála után jelentős adósságok maradtak hátra, amit Berki özvegye, és édesapja, Berki Ferenc kezdtek felgöngyölíteni. A Blikk csütörtöki cikke szerint azonban az egykori Fradi-vezér tartozásait az elmúlt hónapokban kiegyenlítették. Berki ugyanis az édesapjánál tartotta vagyona egy részét.

 

 

 

A korábban főpolgármester-jelöltként is induló Berki kifelé azt mutatta, hogy rengeteg pénze van és luxuskörülmények között él, a Blikk forrásai szerint azonban ez csupán látszat volt. A fényűző élet mögött valójában reklámszerződések, bérelt autók és lakások, valamint egyre gyűlő tartozások álltak.

Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, a sokak által irigyelt életvitele nagy része pedig reklámszerződések és céges megállapodások eredménye. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem

– mondta a lapnak egy ismerős.

A Berki szülei felkeresték a hitelezőket, akikkel tárgyalásokat kezdtek, hogy csökkentsék vagy kiegyenlítsék a tartozásokat. Az édesanya elárulta, hogy a volt férje, Berki Ferenc mindent elrendezett abból a pénzből, amit Berki nála tartott.

Ügyvédi segítséggel megállapodott azokkal, akiknek a fiam tartozott, és ki is fizette őket. Volt miből, Krisztiánnak ugyanis volt egy nagyobb összegnyi félretett pénze, amit az édesapjánál tartott. Erről a felesége is tudott, de nem férhetett hozzá. Bár amikor a fiam meghalt, Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda. Feri szépen a kezébe vette az ügyet, és ebből az összegből mindent elrendezett

– mondta az édesanya. Az asszony szerint egyetlen adósság maradt, egy banki hitel, amelyet Krisztián és felesége együtt vettek fel, azt azonban a jövőben az özvegynek kell törlesztenie. A Blikk kereste Berki Ferencet és ügyvédjét is, ám a témában egyikük sem akart nyilatkozni.

forrás: 24.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?