Életmód, Érdekes, Internet, Kreatív

14 népszerű trükk a TikTokról, ami a valóságban egyáltalán nem működik

Amióta csak megjelentek az internetes közösségi oldalak, az emberek folyamatosan osztják meg egymással a különféle házi trükköket és praktikákat. A TikTok megjelenésével a rövid videóban bemutatott trükkök még népszerűbbek lettek, mint eddig bármikor, ám manapság már inkább csak a videó megtekintés növelése a cél, és nem az, hogy valóban hasznos trükköket juttassanak el az emberekhez. Most összegyűjtöttünk néhány olyan népszerű trükköt, amik bár rengeteg megtekintést értek el, mégis teljesen fölösleges velük próbálkozni, merthogy egyáltalán nem működnek.

 

 

 

1. Palántákat tojáshéjban nevelni egyáltalán nem praktikus, legalábbis otthon biztos nem, merthogy rohadt tojás szaguk lesz.
2. ,,Kipróbáltam a mikróban készített muffint. Undorító volt.”
3. Azt mondják, hogy a serpenyők fogantyúján azért van lyuk, hogy oda akaszd be a spatulát. Ez azonban nem így van: a szósz ugyanis így végig csurog rajta, rá a serpenyő fogantyújára, majd onnan a tűzhelyre. Ez a lyuk a serpenyő kampón történő rögzítésére szolgál, semmi másra.


4. Az internetes trükk szerint, ha egy pohár vízzel együtt tesszük be a mikróba a pizzát, akkor a pizza nem fog kiszáradni. Meglepő módon ez a trükk egészen jól működik, érdemes kipróbálni, és személyesen ellenőrizni az eredményt.
5. ,,Megpróbáltam a mikróban fertőtleníteni a sminkecsetet, ahogy az internetes videóban mutatták.”
6. Valaki szerint ragasztószalag segítségével remek pohártartót lehet készíteni az ágy közvetlen közelébe. Nem nehéz kitalálni, hogy a ragasztó bármikor leeshet a falról, és nagy a veszélye annak, hogy az ital kiömlik, illetve a pohár összetörik.
7. Ne tartsd az elemeket a hűtőszekrényben az élettartamuk meghosszabbítása végett, hiába mondják ezt a videók. A túl meleg és túl hideg helyen történő tárolás ugyanis egyaránt káros az elemre.
8. Ne használj fúrót olyan helyeken, ahová nem tervezték. Rossz vége lesz.
9. A népszerű internetes videó szerint a koktélparadicsomok legegyszerűbb felszeletelési módja, ha két tányér közé fogjuk őket és átvágjuk egy késsel. A valóságban a vágás szabálytalan lesz, a paradicsomok pedig összenyomódnak.
10. Vannak, akik azt tanácsolják, hogy felpróbálás nélkül vegyünk farmert, úgy, hogy a nyakunkhoz mérjük a derekukat. Ez azonban csak azoknál működik, akiknek a derekuk pontosan kétszer akkora, mint a nyakuk. És még nekik is szorulhat a farmer a csípőjükön vagy a lábukon.
11. Gondolom nem kell semmit mondani erről a házikészítésű villáról.

 

 

 

 

12. Az internetes videók szerint azért van lyuk a vágódeszkákon, hogy azon keresztül szórjuk a feldarabolt zöldségeket a tálba. De ez nem igaz: ez a lyuk a vágódeszkák felakasztása miatt lett kialakítva.
13. Azt mondják, hogy az ilyen dobozos üdítőknek ki kell hajtani a szélét, és ott kell megfogniuk a gyerekeknek, mivel így garantáltan nem öntik ki az üdítőt. A valóságban azonban ez roppant kényelmetlen, inkább meg kell tanítani nekik, hogy ne szorítsák túlságosan a dobozt.
14. Végezetül: semmilyen módon nem teszi hangosabbá a telefonodat egy vécépapír belső bélése, hiába teszed bele a telefonodat.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?