Celeb / Híresség

Mi lett a 36 milliós nyereménnyel? Újra vendéglátózik a ValóVilág győztese

A legutóbbi ValóVilág győztes, VV Kriszti annak ellenére ment vissza dolgozni, hogy magáénak tudhatja a reality-műsor álomnyereményét. Az oka egyszerű: túl sok ideje van.

 

 

 

VV Kriszti előtt kikristályosodott a végső cél: tetoválóművészként akar elhelyezkedni, és ezért már meg is tette az első lépéseket. Részt vesz egy tanfolyamon, ami azonban csak heti egyszer van, így túl sok a szabadideje. Ezt az időt pedig hasznosan szeretné eltölteni.

Visszamentem vendéglátózni és nincs időm arra, hogy túlagyaljam a rosszat, csak azt amit kell. Bele tudtam lendülni abba, hogy megtanuljak tetoválni. A cél felé már elindultam, csak közben sok a szabadidőm. Ez egy ilyen heti egynapos téma és ott van a többi hat nap

– magyarázta az RTL Reggeliben a valóságshow-sztár, aki úgy véli, hogy az embereknek muszáj lekötni az agyukat, hogy mentálisan egészségesek maradjanak.

Nagyon szeretem azt a helyet és magát a vendéglátást is. Valószínűleg azért mert onnan tudok majd elindulni másfele, amit majd szeretnék csinálni” – magyarázta Kriszti, aki az álomnyeremény ellenére is dolgozik.

Jó dolgozni, mert a munka nemesít és csak az hibázik, aki csinál is valamit

– zárta gondolatait.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?