Celeb / Híresség

Alekosz üzenete az RTL Klubnak: „Minden televíziós csatorna vesztes, amelyik a képernyőjére nem emel”

Határozott kéréssel fordult Alekosz az RTL Klubhoz: az egykori villalakó egy Facebook-posztban fogalmazta meg, szerinte miért és milyen műsorban kéne őt újra a képernyőn szerepeltetni.

 

 

 
 

Markáns szerkesztői gondolatokkal jelentkezett Alekosz: a valóságshow-sztár úgy véli, az RTL Klubnak újra képernyőre kéne vinnie a számára győzelmet hozó ValóVilág negyedik szériáját. Sőt, még arra is van ötlete, hogy ennek pontosan mikor kéne megtörténnie: Alekosz felszólította a csatornát, hogy november 20-án indítsák el a műsort, onnantól kezdve pedig mindennap sugározzák azt.

Ám Alekosz nem állt meg ennyinél, további ötletei is vannak az RTL Klub műsorfolyama kapcsán, ugyanis ismét szívesen dolgozna képernyőn. Felszólította a csatornát, hogy ismételjék meg a Szerelem a Legfölsőbb Szinteken című párkeresőt, „útmutatóul a nagy szivárványokban elkallódott fiataloknak”. A háttérműsorokat a tervei szerint ő vezetné, sőt, a meghívott vendégek kiválasztását is magára vállalná. Alekosz azt ígéri az RTL Klubnak, ezzel a műsorral előre garantálja az országos sikert.

„Alekosszal nemigen lehet mellényúlni. Mondhatni minden televíziós csatorna vesztes, amelyik a képernyőjére nem emel” – fogalmazta meg a véleményét az exvillalakó, aki szerint „Friderikusz intellektusa, Hofi humora, Orbán Viktor karizmája” egyesül a személyében. Éppen ezért nem érti – ahogy ő maga fogalmaz – a televíziós csatornák hermetikus elzárkózását attól, hogy ismét képernyőre tegyék.

 

„Rubin Kristóf, a ValóVilág 4 főszerkesztője egy, az origónak adott 2011-es interjúban, így fogalmaz. Nagy Alekoszt a valaha élt legjobb magyar realityszereplőnek tartom. 2011.03.12.” – zárta sorait a ValóVilág egykori sztárja.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?