Celeb / Híresség

Gáspár Győző szerint Bea asszonynak plasztikai műtétre lenne szüksége: „Az arca tepsis lett” – videó

Gáspár Győzőnek nem egy párossal volt már konfliktusa az Ázsia Expressz harmadik évadában, miután nem rejti véka alá a véleményét. Ez most sem történt másképp, ám ezúttal a saját felesége kapcsán tett egy megjegyzést, leszögezve: szerinte Bea plasztikai beavatkozásra szorul.

 

 

 

Gáspár Győző és felesége, Bea az Ázsia Expressz meghatározó játékosai, hiszen eddig nekik volt a legtöbb konfliktusuk a reality során, ezzel pedig rengeteg vicces pillanatot szereztek a nézőknek. Győző legutóbb egy feladat során rohamot kapott, amely előtt a párjának jelezte, hogy nem érzi jól magát.

Bea mindenben támogatja a kedvesét, annak ellenére is, hogy korábban azt hitte, az ázsiai kalandok után elválnak, annyira egymás agyára mennek majd. Győzőtől már megszokhatták a követői, hogy mindig előáll valami újdonsággal. Ezúttal kamerák előtt tett meglepő megjegyzést a felesége kinézete kapcsán – idézte fel a Tények.

„Elviszlek plasztikai sebészhez, mert az arcod olyan, mint a háromszög, komolyan. Nem vagy most szép, anyus… Megmondom én anyádnak is, hogy ‘csókolom, Aranka néni, a lányát Jordániában napszúrás érte, ezáltal az arca tepsis lett’” – nézett Győző Bea asszonyra, aki igencsak kiakadt az elhangzottak miatt.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?