Celeb / Híresség

„A mexikói kaja sz*r, az egész stábnak hasmenése van!” – Botrányba fulladt az Ázsia Expressz forgatása, Alekosz kitálalt a körülményekről

Nagy Alekosz az Ázsia Expressz forgatási szünetében tálalt ki a Blikknek a szerinte emészthetetlen mexikói ételekről.

 

 

 

Már egy hónapja annak, hogy utoljára hallhattunk az ország elsőszámú provokátoráról, Alekoszról. Ilyen valószínűleg azóta nem történt a magyar médiában, amióta az izomceleb annak idején – még 2010-ben – beköltözött a Való Világ-villába.

A görög hősről kapott utolsó információmorzsák arról szóltak, hogy Alekosz már az Ázsia Expressz első forgatási napján botrányt okozott, mivel nem volt megelégedve a szálláshelyéül szolgáló hotel párnáival, ezért magyarul kezdett el üvöltözni a személyzettel. Mindezt azután, hogy előző nap kiakadt a magyar sztárokat szállító repülőn, amiért egy nő vezette a gépet.

A kalandshow mexikói és guatemalai forgatása azóta is zajlik, ám a szabadnapján most sikerült elcsípnünk Alekoszt. A korábban a BRFK által is megfigyelt hellén hős ugyan a műsor cselekményéről semmilyen részletet nem volt hajlandó elárulni, ám az aggályainak azonnal hangot adott, amint felvette a telefont a kollégánknak.

További felvezetésre nincs is is szükség, a realitysztár beszámolóját változtatás nélkül közöljük:

„Jó újra magyar szót hallani! Hetek óta járom a mexikói dzsungelnek megfelelő utcákat… mit mondhatnék? Mint mindig, kiválóan feltalálom magam, de hiányoznak az ízek. Itt ugyanis semmi mást nem tudok érezni, csak azt, hogy valami csíp. Ezek még a gumicukorba is chilit raknak, képtelenek érezni az ízeket, a stáb minden egyes tagja szenved. Az első hetekben büszke voltam magamra, jó érzéssel töltött el, hogy rajtam kívül mindenki gyomorbántalmakkal küzdött. Én bírtam, a testem fel van készítve a háborús körülményekre, hiszen magam is szolgáltam annak idején. A Tacóval azonban nem tudtam megbirkózni, mindenem elgyengült, a forgatás hosszú óráit töltöttem a pálmafás jelű mosdóban.

Pár napja egy eseményen találkoztam Mexikó élelmiszerbiztosával. Nem szoktam vulgáris lenni, 13 éves televíziós pályafutásom során sosem nyilvánultam meg torz módon, de egyszerűen ki kell mondanom a szemébe, hogy a mexikói kaja sz*r! Mielőtt idejöttem, másról sem hallottam, csak hogy a Taco a világ vezető étele. Hát, kérem szépen, ez egy apró darab, groteszk alakú chips, amibe ismeretlen eredetű húst dobálnak, zöld szósszal, emészthetetlen darabokkal. Kértem a vezetőt, hogy mindent dobjanak ki a konyhájukból és vezessenek be új dolgokat. Nem válaszolt, elfordult. Ez nem megoldás.

Amint hazaérek, végigjárom a Balaton-part halászcsárdáit, hogy újra érezhessem a hazai, magyar ételeket! Kérem a magyar tenger mellett található vendéglátó egységeket, hogy jegyezzék fel, Alekosz 2023. májusától egészen augusztusig ingyen fogyaszt! Az élményért cserébe hírüket akarom vinni a világba, az Ázsia Expressz után ugyanis biztos vagyok benne, hogy engem nemzetközi produkciókban fognak alkalmazni! Mindenki tudtára fogom adni, ahogy az ildomos, hogy a magyar konyha egyedülálló, páratlan, minden tekintetben a világ legjobbja” – számolt be sokkoló élményeiről a Blikknek Alekosz.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?