Celeb / Híresség

Berki Mazsi komoly döntést hozott: nem szerepel többé, a Dancing with the Starsról is vallott

Berki Mazsi az elmúlt nehéz időszak alapján egy komoly döntésre szánta el magát, abban reménykedve, hogy végre maga mögött hagyhatja a fájdalmas emlékeket. Új életet szeretne kezdeni, ehhez pedig komoly lépés mellett kötelezte el magát.

 

 

 

Tegnap este indult a Dancing with the Stars új évada, amelyhez ugyan késve kapcsolódott be Berki Krisztián özvegye, de annál nagyobb lelkesedéssel indult neki a táncversenynek. Kifejezetten örült a lehetőségnek, ugyanis bevallása szerint a műsor egy kapaszkodót nyújtott számára élete legnehezebb időszakában:

– Ez a műsor számomra egy terápia, ahol a lelkemet, a szívemet a tánccal együtt fogom gyógyítani. Mióta beléptem a táncterembe, hatalmas változás történt az életemben minden téren – árulta el az első fellépés előtti rövid videóban a TV2-nek.

Nemrég magánéletében történt változásokkal került ismét a címlapokra Mazsi, miután kiderült, hogy új férfi lépett az életébe, Krisztián egykori barátjának személyében. A kisfilmben azt is megemlíti, hogy tisztába volt vele, hogy Berki Krisztián feleségeként nem kerülheti el az őt érő kritikákat, azonban most szeretné elengedi a múltat.

Nagyon nehéz új életet kezdeni, levetkőzni magunkról azt, amilyen ruhát, szerepet ránk öltöttek. Hoztam egy döntést, hogy a magánéletemet a jövőben soha nem fogom kiteregetni. A múlt az a múlt, megtörtént.

Mazsi szerint a táncműsor nagy változást hozhat abban, hogy hogyan vélekednek majd róla az emberek:

– Azt gondolom, hogy a műsorban talán idővel az emberek, ha szeretnének, elkezdenek majd látni engem, hogy milyen is vagyok én valójában. És vagy szeretnek, vagy nem -nyilatkozta a versenyző, majd táncpartnerével nekivágtak az első előadásnak.

Erre lesz is lehetősége, ugyanis nem sokkal, de maguk mögött hagyták Rubint Réka és Andrei Mangra párost, így végül továbbjutottak a játék következő fordulójába is.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?