Celeb / Híresség

„Sok bokszolónak volt olyan ellenfele, akivel akár trilógiát is csinált” – Istenes Bence visszavágót akar Rácz Jenő ellen: jöhet az újabb brutális bunyó?

Istenes Bence nem tartja valószínűnek, hogy beszélnének még Rácz Jenővel a Sztárboxban történtek után. Egy visszavágót azonban bevállalna a sztárséffel.

 

 

 

Mindenki Rácz Jenő és Istenes Bence tegnapi bokszmeccséről beszél, melyben utóbbi maradt alul egyhangú pontozással. Ennek ellenére sokan kiakadtak, mert úgy érezték, a műsorvezető jobban teljesített, mint a sztárséf. Ezzel kapcsolatban Kovács Kokó István megszólalt, ugyanis voltak, akik a bírók rátermettségét kérdőjelezték meg, mert nem tartották jogosnak Jenő győzelmét. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar ökölvívó elmondta, hogy az egyhangú pontozás nem azt jelenti, hogy pontozóbírók szerint ne lett volna szoros a küzdelem. Jenő három menetet nyert minden bírónál, Bence pedig egyet. Kokó azt is hozzátette, hogy amennyiben egyezés van tiszta ütések számában, úgy az effektív agresszivitást figyelik a bírók.

„Nagyon sok volt a szabálytalanság, harcos volt a mérkőzés. Az ökölvívás pontozása nehezen megérthető… Ebben Jenő volt erősebb. Ez az úgynevezett ring generalship, azaz, hogy ki miatt történnek az események. A mérkőzés jelentős részében Jenő miatt volt így” – hangsúlyozta, és megemlítette, hogy ez a meccs mindenképpen visszavágóért kiált. Istenes Bence az összecsapás után az RTL-nek bevallotta, ismét bokszolna Jenővel, annak ellenére, hogy nem gondolja, hogy fognak még a legutóbbi bunyójuk után beszélni.

Abszolút! Azt gondolom, amit a Kokó mondott erről: ennek a meccsnek szinte kötelező, hogy legyen egy visszavágója. Nagyon nyitott lennék rá. Sok bokszolónak volt olyan ellenfele, akivel akár trilógiát is csinált. Lehet mi is ilyenek leszünk egymásnak– mondta ki őszintén a tévés, aki csak azért csalódott, mert az edzői rengeteg energiát öltek a felkészítésébe, ezért igazságtalannak érzi a meccs végeredményét.

„Tévéműsort csináltam, közben van két gyerekem, elköltöztünk, készítem az IstenEstet, vannak vállalkozásaim. Az életem elképesztően intenzív volt. Az utóbbi négy hónapban már Balatonról jártam fel, fárasztó volt ennek az egésznek a logisztikája, az edzések, minden percem beosztottam, elfáradtam. De azért is érzem kereknek a történetet, mert olyan meccsel szálltam ki, amin nem volt annyira egyértelmű, hogy ki a jobb. Ennek így kellett lennie, emelt fővel tudok távozni” – ecsetelte a csatornának, majd kitért arra is, Adél mit gondol a mérkőzésükről.

Nagyon nagy igazságtalanságot érez ő is, az egésznek nincs jó hangulata. Nem a pontozás miatt, hanem ahogy az egész ügy alakult, mindennel együtt. Adélnak nagyon erős az igazságérzete, ahogy nekem is. Valaki kitett egy posztot azzal a szöveggel, hogy győzött az igazság, Adél pedig oda is kommentelte, hogy itt minden nyert, csak az igazság nem– reflektált a korábbiakra.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?