Celeb / Híresség

A Shane Tusuppal való kavarása után a Való Világ sztárja kijelentette: legalább öt évvel idősebb társat szeretne – videó

VV Virág még csak húszéves, de már egy ország ismeri a nevét, hiszen a Való Világ korábbi évadában összejött az egyik villatársával, VV Danival. A két szerelmes később szakított, ám néhány hónap elteltével a lány már újra a szerelmet keresi. Azt is elárulta, milyen férfit szeretne maga mellé.

 

 

 

A Való Világ előző szériájából ismert VV Virág a jelek szerint igaz szerelemre talált a villa falain belül, ám VV Danival idén tavasszal bejelentették, hogy másfél év után szakítottak. A fiatal lány elárulta, másként képzelték el a jövőjüket, ezért inkább úgy döntöttek, jobb nekik egymás nélkül. Az egykori valóságshow-sztár hamar tovább lépett, hiszen nyáron Shane Tusuppal látták egy buliban csókolózni.

Nem tudom elképzelni, hogy egy mai fiatalban megtaláljam az igazi férfit. Szerintem hiányzik belőlük a tisztelet, az, hogy törődjenek a párjukkal– mondta az RTL Reggeliben annak kapcsán, hogy milyen társat keres. A húszéves Virág kijelentette: a következő párjának legalább öt évvel idősebbnek kell lennie nála, mivel komoly kapcsolatot keres.

„Nem keresem, úgy vagyok vele, amikor jönnie kell, tényleg majd érezni fogom, hogy ő az igazi. De nem vagyok ráfeszülve a témára, hogy nekem feltétlenül kell egy párkapcsolat, adok időt neki. Szeretnék inkább magammal foglalkozni, és előtérbe helyezni magamat, a céljaimat, előre haladni az életben” – jegyezte meg a realityszereplő.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?