Celeb / Híresség

Gáspár Evelin döbbenetes vallomása: „Nincs önbecsülésem, sosem volt!”

Gáspár Győző lánya kizárólag magát hibáztatja félresikerült szakításáért.

 

 

 

 


Pokoli időszakot tudhat a háta mögött Gáspár Evelin. Azok után ugyanis, hogy véget vet egy éve tartó kapcsolatának, volt barátja kijelentette, hogy nyilvánosságra hozza a róla készült privát fotóit, a fiú édesapja pedig halálosan megfenyegette, amiért kiadta fia útját.

Evelin a történtekért csak és kizárólag magát hibáztatja, ám a legnagyobb hibát véleménye szerint akkor követte el, amikor egy évvel ezelőtt szóba állt Boldizsárral.

„Nincs önbecsülésem, sosem volt, ennek tudom be, hogy egy éve szóba álltam vele, hogy elég volt két szép szó és beleszerettem. A szerelem pedig, tudjuk, elveszi az ember eszét. Egy idő után persze, láttam, hogy valami nem stimmel, hogy nem az a férfi, akinek mutatja magát, és hogy kihasznál, de ehhez én már hozzá vagyok szokva. Engem eddig mindenki csak kihasznált” – mondta a Story Magazinnak adott interjújában Evelin, akit nem zavart, hogy Boldizsár más társadalmi osztályból származott, mint ő, sőt! Eleinte szívesen fizette a fiú költségeit, ám ez később megbosszulta magát.

„Nem éltünk együtt, de én fizettem a rezsijét! Vettem neki ruhákat, cipőket, de még a dohányboltban is tőlem várta, hogy a cigijét és az üdítőjét kiperkáljam. Megtettem, mert nagy szívem van és szeretek adni. Később jöttem rá, hogy ezért nemhogy köszönet nem járt, de még el is várta! Én még egy virágcsokrot nem kaptam, mint ahogy elismerést vagy igaz érzéseket sem. Egy éhező kutyához tudom hasonlítani, akinek enni adsz, cserébe megharap. És ez csak az anyagi része a dolognak, ami ennél is sokkal súlyosabb volt, hogy lelkileg kiszipolyozott, verbálisan zaklatott. Méltatlan módon beszélt velem, gyakran a szüleim előtt is, akik szóvá is tették, hogy miért tűröm el tőle, hogy megaláz és azt érezteti, nem érek semmit. Hát, mert bolond voltam” – vonta le a következtetést a fiatal médiaszemélyiség.

 

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?