Celeb / Híresség

Schobert Lara hatalmas bejelentést tett: a TV2 riportere lett – videó

Schobert Lara hatalmas örömhírt jelentett be, miszerint ő lesz a Sztárban sztár leszek! idei évadának online riportere, így egy teljesen új területen próbálja ki magát. Most bevallotta, milyen érzései vannak az új munkájával kapcsolatban és mit vár a műsortól.

 

 

 

Úgy tűnik, Schobert Larának bejött az élet annak ellenére, hogy megbukott az érettségin. Édesapja néhány hónapja élő adásban mondta el, hogy egy szóbeli nem sikerült a lányának, de majd ősszel újra próbálkozik. Larára ezután rámosolygott a szerencse, hiszen ismét elrabolták a szívét, ráadásul egy modell fiúval, Attilával jött össze. Azóta pedig csak úgy ragyog a boldogságtól.

Most egy újabb hírt jelentett be a TV2 hivatalos oldalán, ugyanis kiderült, hogy új területen próbálja ki magát, és ő lesz a Sztárban sztár leszek! online riportere. Lara egy videóban adta hírül, hogy új lehetőséget kapott, illetve válaszolt néhány érdekes kérdésre is, hogy a nézők még jobban megismerhessék őt. Azt is elárulta, mit vár a műsortól:

Azt várom, hogy aki engem eddig nem hallott beszélni – mert nem vagyok egy nagy beszélős típus – az most jobban megismerje a személyiségemet. Nagyon szeretnék megfelelni, nagyon maximalista vagyok, szeretném jól teljesíteni a munkámat, amellett hogy nagyon izgulok! – lelkesedett a 18 éves lány.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?