Celeb / Híresség

Kulcsár Edina G.w.M-ről: Mindig azt mondja, annyira szeret, hogy 20 gyereket akar tőlem

Elmesélte, hogyan tudta meg a férje, hogy a második közös gyerekükkel várandós.

 

 

 

Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M a múlt héten jelentették be, hogy úton van a második közös gyerekük, kisfiúval bővül majd a családjuk.

A szépségkirálynő most a Story magazinnak nyilatkozott a terhessége apropóján, elmesélve, hogyan tudta meg a férje, hogy érkezik a második közös gyerekük.

Eddig is kerek volt minden Amarával és a négy gyerkőcünkkel, de a kisfiunkkal megkoronázzuk a boldogságunkat. Természetesen akkor is tíz centivel a föld felett járnánk, ha újabb kislányunk érkezne, de így, hogy egy közös kisfiunk is lesz, idillibb tényleg nem lehetne már az életünk. Amaránál az asztalon hagytam a terhességi tesztet, és Márk megtalálta. Most pedig úgy tudta meg, hogy a pozitív csíkok láttán egyszerre kezdtem el hangosan sírni és nevetni. Annyira megijedt, hogy valami baj van, hogy utánam szaladt a fürdőbe

– idézte fel az esetet Kulcsár, aki azt is megosztotta a lappal, hogy a negyedik babáját is császármetszéssel fogja majd világra hozni.

Mint mondta, örül annak, hogy Amara és a születendő kisöccse között csupán 15 hónapnyi korkülönbség lesz, mert egy ütemben tudnak majd fejlődni.

Ha a kisfiuk is világra jön, immár hat gyereket fognak nevelni, ugyanis a rappernek és az influenszernek is van egy-egy lánya és egy-egy fia a korábbi házasságából. Kulcsár Edina az esetleges, jövőbeli családalapítással kapcsolatban úgy nyilatkozott:

Márk mindig azt mondja, annyira szeret, hogy 20 gyereket akar tőlem, szóval száz százalékra semmit sem mondok. De az az igazság, hogy úgy érzem, egy közös kislánnyal és kisfiúval most nagyon kerek minden. Ha mindnyájan együtt vagyunk, akkor már hat gyönyörű, boldog gyerkőc ugrál körülöttünk, úgyhogy bár »soha ne mondd, hogy soha«, itt én megállnék.

forrás: 24.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?