Celeb / Híresség

Bevallotta! A halaktól és a madaraktól retteg G.w.M.

Kulcsár Edina és G.w.M is részese lesz a megmérettetésnek: félelmeikkel kell szembenézniük a Párharc című vetélkedőben. A sajtótájékoztatóra Edina már pocakját takargatva érkezett szerelmével – írta a Bors.

 

 

 

Különböző megmérettetés elé állítja majd a szerelmespárokat a TV2 új párvetélkedő reality-je, a Párharc. A versenyzőknek az lesz a feladata, hogy megküzdjenek a valaha volt legnagyobb félelmeikkel. Ez alól az év legtrendibb párosa, G.w.M azaz Varga Márk és Kulcsár Edina sem volt kivétel. A volt szépségkirálynőn már a hétfői sajtótájékoztatón is látszott, hogy gyermekáldás elé néz. A mellékelt fotón is látható, hogy Edina egy bő ruhával próbálja takarni terhespocakját. Persze a mosolya mindent elárul, legfőképp határtalan boldogság látszódik rajta. A szerelmesek büszkén mondták el a Borsnak, milyen érzés volt nekik végigküzdeni a műsor által kínált három hétnyi versengést.

– Azt gondolom, hogy ugyanúgy mentünk be, mint ahogy kijöttünk. A kapcsolatunk még nagyon friss volt akkor, de ugyanolyan erősek maradtak az érzelmeink a felvételek végére is – kezdte kollégánknak Kulcsár Edina. Amikor rákérdeztünk, mi volt a legnehezebb a műsor alatt, vonakodás nélkül rávágta a választ.

– Minden helyzet nehéz volt. Volt is olyan, hogy Stohl András azt mondta, hogy volt arra példa, amikor ő is megijedt G.w.M-től, de erről részleteket nem mondok, majd a műsorban kiderül. Egyébként nagyon sok mindentől félek. Pontosabban én mindentől, de Márk semmitől – nyilatkozta Edina, amire G.w.M a másodperc töredéke alatt egészítette ki kedvesének kijelentését:

Valóban nem félek semmitől, kivéve a halaktól és a madaraktól… Boldogan megsimogatok egy oroszlánt, de a madarakkal és a halakkal hagyjanak békén

– tette hozzá a rapper.

forrás: reflektoronline.com




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?