Celeb / Híresség

Sanyarú gyerekkora volt a ValóVilág új sztárjának, egy részét nevelőotthonban töltötte: „Engem sokszor a bátyám védett meg, de volt, amikor már ő is kevés volt”

Kevesen gondolnák a ValóVilág 12. szériájának játékosáról, hogy milyen nehéz gyerekkort tudhat maga mögött. A 22 éves Tóth Renáta ugyanis első pillantásra magabiztos, gyönyörű fiatal nő, akin látszik, hogy személyi edzőként rendszeres tréningekkel tartja karban a testét. Ám a csinos villalakó a fiatal kora ellenére sok negatív tapasztalaton is túl van, a gyerekkora egy része ugyanis nevelőotthonban telt.

 

 

 

Reni a Blikknek elmesélte, hogy mindössze kétéves volt, amikor a bátyjával együtt bekerültek az intézménybe.

– Sok mindenre nem emlékszem már pontosan, mert a rossz dolgokat szelektálta az agyam. Tízéves koromig voltunk nevelőházban a bátyámmal, utána pedig nevelőszülőknél. Apu dolgozott, anyu meg sokszor a szomszédot kérte meg, hogy vigyázzon ránk. A szomszéd egy idő után jelentette ezt a gyámügynek, s a harmadik alkalom után bent is maradtunk. Ma már azt gondolom, nem feltétlenül anyu hibája ez az egész, ott volt az egész család, a nagyszülők, meg lehetett volna oldani, hogy valaki vigyázzon ránk. Inkább arról lehet szó, hogy nem valami összetartó a családom – magyarázta VV Reni, aki azt is elárulta, hogy a nevelőházban sokszor a testvére védte meg a többiektől.


– A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a gyerekek milyen kegyetlenek tudnak lenni, még az iskolában is, nemhogy amikor együtt lakik 12 gyerek. Mi kisebbek voltunk, mint a többiek, és itt nem védik meg, inkább bántják és piszkálják a kicsiket. A kisebbek azért összetartottak, engem sokszor a bátyám védett meg, de volt, amikor már ő is kevés volt. Többször is bántottak a gyerekek, nem fizikailag, inkább szóbeli kegyetlenkedésekkel és fenyegetésekkel, de ezek nem csak apró gyerekcsínyek voltak – emlékezett vissza Reni, aki számára akkor változott nagyot a világ, amikor nevelőszülőkhöz kerültek.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?