Celeb / Híresség

Ilyen lesz Kulcsár Edina és G.w.M. esküvője: az aranyhintót sem hagynák ki – videó

Kulcsár Edina és G.W.M. hatalmas boldogságban élnek, a későbbiekben pedig esküvőt terveznek.

 

 

 

Ahogy arról a Blikk elsőként beszámolt, Kulcsár Edina babát vár rapper szerelmétől, G.w.M.-től, így fel kellett adnia a Dancing with the Starsban való szereplését. Az örömhír kapcsán az egykori szépségkirálynő azt is kifejtette, nem érti, hogyan eshetett teherbe, amely kijelentése miatt többen megkérdőjelezték a felvilágosultságát, mire Edina tisztázta, csupán arról van szó, hogy fogamzásgátlót szedett.

Edina és Márk 9 hónappal ezelőtt vállalták fel a kapcsolatukat, amiért kaptak hideget-meleget, ám úgy érzik, őket a sors is egymásnak teremtette. Korábban arról is beszéltek, hogy szeretnének a jövőben egybekelni, de nem akarnak kapkodni.

– Lesz lagzi, aranyhintóval – jegyezte meg G.w.M. a Tények Plusznak.

A páros hozzátette: nagyon sok mindent megéltek a kilenc hónap alatt, több szintet lépett a kapcsolatuk. Ám a baba miatt most nem gondolkodnak a lánykérésen, s nincs előtérben a lakodalom sem.

– Szerintem a tetőpontok tetőpontján tart a kapcsolatunk. Erre nincsenek szavak. Ez egy olyasfajta boldogság, amit tiszta szívből kívánok mindenkinek – nyilatkozta Márk, majd a páros azt is hozzátette, hogy nem foglalkoznak a rosszindulatú megjegyzésekkel.

Varga Márk szerint a tradíciók miatt nem árulnak el többet a kisbabájukról, de hatalmas a boldogság. Ám azt elmondták, hogy van egy titkuk, amit hamarosan megosztanak majd.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?