Celeb / Híresség

Gáspár Bea vallomása: Győző nincs jól mentálisan, újra kezelés alatt áll – videó

A pánikbetegséggel küzdő sztár maga döntött úgy, hogy ismét bevonul a kezelésekre.

 

 

Győző korábban tett nyilatkozatai szerint többféle mentális betegségtől is szenved: paranoid személyiséggel, bipoláris zavarral és pánikrohammal is küzd. Pánikbetegségei, melyek már 14 éve kísérik életét, öngyilkossági kísérlethez vezettek korábban, emiatt tavaly zárt osztályra is vonult.

Felesége, Gáspár Bea most a Mokka műsorában először arról mesélt, hogy milyen nehézségekkel jár, hogy a gyermekeik kirepültek a családi fészekből, majd a beszélgetés vége fele őszintén vallott arról, hogy hogyan viseli férje állapotát:

„Nehéz ezt viselni, de akit szeretsz, azt támogatod, akkor ha látod, hogy mentálisan nincs jól. Győzőnek nagyon sok olyan dolga van, ami azzal magyarázható, hogy mentális egészsége nem éppen van topon. Annak én örülök, hogy ő ezt kezelteti” – nyilatkozta Bea, majd hozzátette, hogy Győző most épp újra kezelés alatt áll.

A nyilatkozat során kiderült, hogy valójában az orvosok sem tudják pontosan megmondani, hogy honnan ered a probléma, valószínűleg olyan gyerekkori traumák okozhatják, melyeket felnőtt fejjel is nehezen tud feldolgozni. Ennek javításán dolgozik most Győző, családja pedig mindenben segíti a gyógyulását, árulta el Bea.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?