Celeb / Híresség

Meglepő helyről jelentkezett be Vajna Tímea! Végre valóra válik az anyaságról szőtt álma?

Nem adja fel! Instagram-oldalának tanúsága szerint egy budapesti meddőségi központban járt Vajna Tímea, akinek tavaly nyár végén fagyasztották le a petesejtjeit, hogy mesterséges megtermékenyítéssel édesanyává válhasson. Vajon Andy Vajna özvegye már a finisben van és talán a beültetés is megtörtént? Vagy csak vizsgálaton járt?

 

 

 

A néhai filmügyi kormánybiztos özvegye még Andy Vajna feleségeként vágott bele először a lombikbébi-programba. Később új szerelme, Zoltán oldalán érett meg benne ismét az elhatározás, hogy szeretne édesanya lenni. Amikor tavaly nyáron párja eljegyezte, felgyorsultak az események: Timi átesett egy endometriózis- és egy petefészekciszta-eltávolító műtéten, és kétszer is vettek tőle petesejteket, amelyeket lefagyasztottak.

„Már értem, miért mondják az orvosok, hogy a nők 35 éves koruk alatt szüljenek” – írta akkor a 39 esztendős Timi a fotójához, akinek azóta húga, Lilla is babának adott életet, holott korábban ugyanúgy endomteriózissal küzdött.

Bár korábban többször arról szóltak a hírek, hogy Zoltánnal hullámvölgybe került a kapcsolatuk, most úgy fest, a babavállalásért folytatott harc lassan a finisbe ér. Timi ugyanis 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában a budapesti meddőségi központból posztolt, azt írta, a legjobb kezekben van és orvosainak hálálkodott. Vajon jó híreket kapott?

Vajna Tímea egy budapesti meddőségi központban járt

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?