Celeb / Híresség

Lelepleződtek: a barátaik körében már nyílt titok L.L. Junior és Brenka kapcsolata

Már nincs mit titkolni? A barátaik körében nyílt titok, hogy L.L. Juniort és a 18 évvel fiatalabb énekesnőt, Dárdai Blankát, azaz Brenkát gyengéd szálak fűzik egymáshoz. Az érintettek tagadnak, de úgy tűnik, Szabó Zsófi akaratlanul is lebuktatta őket.

 

 

 

Az RTL Klub Reggeli című műsorának műsorvezetője a 31. születésnapi partijáról tett ki fotót a közösségi oldalára, amelyen feltűntek Juniorék is. A rapper szorosan öleli Blanka derekát, miközben a lány a zenész kezét fogja. Árulkodó fotó, amelyet Zsófi mellett Hajdú Péter is megosztott, de a rapper továbbra is csak röviden és sejtelmesen reagált megkeresésünkre.

– Blanka egy szexi királylány, és egy remek új dalon dolgozunk együtt, ennyi mondanivalóm van ebben a témában – jelentette ki Junior, majd bontotta a vonalat.

Bár ahogy a legfrissebb fotón ölelik egymást, elég bensőséges munkakapcsolatra utal, amit lapunknak egy olvasóriporter is megerősített, aki Zsófi szülinapi bulija előtt látta egy étteremben a kettőst.

– A Like Bisztróban is együtt jelentek meg Zoltán Erikáék rendezvényén. Innen mehettek tovább Zsófi partijára később. Olvastam a lapokban, hogy jó ideje találgatják, mi lehet közöttük, de egyértelműen úgy jelentek meg, mint egy harmóniában élő, összeszokott pár. Nem csókolóztak vagy ölelkeztek, de látszott rajtuk, hogy együtt vannak. Kettesben érkeztek, jókedvűek voltak, vidáman beszélgettek másokkal, nem látszott rajtuk, hogy zavarban lennének a nyilvánosság előtt. Nem is értettem, miért nem vállalják már a kapcsolatukat, hisz az a napnál is világosabb. Nem úgy néztek ki, mint akik csak egy munkavacsorára érkeztek, megbeszélni a következő videoklipjüket – mesélte a Blikknek az informátor.

Arról egyébként maga Hajdú Péter, a Like Bisztó tulajdonosa is rakott ki egy videót 24 óráig látható Instagram-történetében, ahogy az éttermében szórakozik Blanka és Junior, akik boldogan mosolyogtak a kamerába, miközben Péter a felvételt készítette. A páros ezután kelhetett útra Szabó Zsófi születésnapjára, ahol szintén megörökítették őket. Az Instagramon is nyíltan üzengetnek szívecskékkel egymás posztjai alatt, s egyre egyértelműbnbnek tűnik, hogy nem csak kollégaként tekintenek egymásra.

Mint korábban megírtuk, szinte egyszerre mondtak búcsút előző párjuknak: Blanka is szakított a kedvesével, Csongorral, Junior pedig arról vallott, hogy a házassága végleg megromlott kislánya édesanyjával, Kötvélyessy Kingával. Ám Junior egyelőre egy félmosollyal hárítja el a kettejük kapcsolatát firtató kérdéseket.

– Nagyon élvezzük, és mosolyogva figyeljük, ahogy találgatnak az emberek arról, mi is van közöttünk. Annyit mondhatok, hogy egy közös dalon dolgozunk – jelentette ki a a Blikknek korábban a rapper.

Egyre többször jelennek meg együtt

L.L. Juniort és Dárdai Blankát először a Balatonon látták együtt, majd vásárolgatás közben szúrták ki őket kettesben, de a Belvárosi Sörfesztiválon is együtt jelentek meg. A rappert emellett Blanka a fellépéseire is elkíséri, és a megosztott Instagram-posztjaik alapján az a gyanú is felmerült, hogy pár hete együtt nyaraltak Görögországban.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?