Celeb / Híresség

Berki Mazsi nehéz heteken van túl: „Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz”

A Dancing with the Stars műsorára készülve kevés ideje jut a kislányára, amit még nagyon nehezen visel az édesanya. Sérülés miatt most ismét akadályba ütköztek a próbák során, de komoly célokkal indul a versenybe.

 

 

 

Mazsi a műsorban qaz elmúlt napok nehézségeiről is beszélt, de amint azt ma reggel bemutattuk, egy méregdrága Mercedes AMG G63 V8 biturbóval érkezett, arról a képeket itt láthatja, tehát úgy néz ki, sikerült megtalálnia az egyensúlyt a munka nehézségei és amagánélet között.

Berki Mazsi váratlanul állt be a Dancing with the Stars táncosai közé, de lemaradását pótolva gőzerővel készül a fellépésekre, sok hullámvölgyön túl van már a felkészülési idő alatt: „Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz. Megmondom őszintén volt már holtpont, nem is egy már az elmúlt hetekben” – nyilatkozta a műsor új sztárja, aki azt is elárulta, hogy a felkészülés legnehezebb része számára, hogy kevés időt tud tölteni a kislányával, mivel a próbák mellett, egy workshopon is részt vett az elmúlt időszakban, ez nagyon megviseli az édesanyát.

A múlt héten nagyon keveset tudtam lenni a kislányommal, és emiatt szörnyen bűntudatom volt.

Nyilatkozta a Mokka műsorában, annak ellenére, hogy hozzátette amikor csak tud gyermekével tölti az időt, vele ébred, és vele fekszik, viszont eddig a nap 24 órájában együtt voltak, ehhez képest a jelenlegi élete óriási változást jelent.

„Így is, úgy is eljött volna az életembe ez a pont, hogy elmegyek dolgozni, mint egy átlagos anyuka, de közbe jött a Dancing.” – meséli Mazsi, aki nagyon örül neki, hogy így van lehetősége arra, hogy néha a próbákon is vele legyen kislánya.

Táncpartnere Bonyhádi Ferenc szerint Mazsi nagyon ügyesen teljesít, nagyon jó hangulatban telnek a közös próbák, de nem könnyű a felkészülés. Épphogy behozták azt a lemaradást, amivel Mazsi később kezdte a gyakorlást, mint a többi versenyző, miután Kulcsár Edina helyére került a játékba. Most ismét hátrányba kerültek, ugyanis Mazsi lesérült az elmúlt héten, derékfájdalmai miatt hétfő óta teljesen leálltak a próbák. Gyógyszerekkel, és különböző kezelésekkel igyekszik minél hamarabb felépülni, tervei szerint dupla edzésekkel fogják pótolni az újabb kimaradást.

Az akadályok ellenére, mint egykori sportoló, Mazsi úgy csatlakozik a játékhoz, hogy győzni szeretne, még ha ez nem is jön össze, a célja úgy távozni a műsorból, hogy a végül azt tudja mondani, hogy tud táncolni.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?