Ezoterika

A 3 csillagjegy, akik idén ősszel megtalálhatják a lelki társukat

Íme, az a három csillagjegy, amelyik idén ősszel megtalálhatja a lelki társát. Kíváncsi vagy, hogy te is köztük vagy-e?

 

 

 

Ez az ősz a szerelemről szól. Az Univerzum a legtöbb csillagjegy számára izgalmas meglepetéseket tartogat, ha a szerelmi életről van szó, ezért jó lenne, ha lebontanánk a szívünk köré épített falakat, és újra engednénk magunkat sebezhetőnek lenni, hogy a szerelem utat találjon a lelkünkbe.

Vannak azonban néhány igazán szerencsés csillagjegy, velük az Univerzum érzelmi szinten is nagylelkűen bánik, és segíti őket az igaz szerelemmel való találkozásban – írja a Bestjive.com.

Íme, az a három csillagjegy, amelyik idén ősszel megtalálhatja a lelki társát.

Mérleg horoszkóp

Még bele sem értünk az őszbe, és máris élvezheted az első meglepetéseket, amelyeket az Univerzum tartogat számodra az elkövetkező időszakban. A szeptember a lehető legjobban indul számodra, olyan változással, amire úgy vágytál, mint egy friss levegővételre.

Ha mérgező kapcsolatban élsz, sikerül erőt találnod ahhoz, hogy elszakadj tőle, és végleg véget vess neki. Elengeded a mérgező érzelmi mintákat, a csalódásokat és a sérelmeket, és készen állsz egy új fejezetre az életedben.

Nem maradsz sokáig egyedül, mert nemsokára az Univerzum egy igazán különleges személyt hoz az utadba, aki türelmes lesz veled, és segít a gyógyulásodban.

Szerelmi mantra a Mérleg jegyűeknek 2022 őszén: “Ez az ősz különleges számomra. Nyitott vagyok egy olyan szeretetteljes kapcsolat kialakítására, amely spirituálisan felemel engem és a partneremet.”

Skorpió horoszkóp

2022 ősze szép meglepetéseket tartogat számodra a szerelmi életed szempontjából. Lehetőséged van arra, hogy akkor találkozz a lelki társaddal, amikor a legkevésbé számítasz rá. Igen, ez a kapcsolatotok tiszta véletlen lesz.

Valószínűleg mindkettőtökben erős szerelmi érzések fognak feltámadni, amint a tekintetek találkoznak, mert a lelketek mély és rendkívül bensőséges szinten kapcsolódik össze. Ne ijedj meg! Amit éreztek, az valódi, igaz és hihetetlenül gyönyörű.

Szerelmi mantra a Skorpió jegyűeknek 2022 őszén: “A szerelem közel áll hozzám. Megérdemlek egy igazán szép, érett, őszinte, tiszteletre és szeretetre épülő kapcsolatot.”

Halak horoszkóp

Sok minden változik nálad idén ősszel a magánéletedben – de a legizgalmasabb hírek természetesen a szerelemmel kapcsolatosak lesznek. Új szemléleted lesz a körülötted lévő emberekről, és más lesz a nézőpontod is, ha a szerelemről van szó. Megbátorodhatsz, és románcot kezdhetsz egy közeli barátoddal vagy egy régi ismerősöddel.

Most lehetőséged nyílik megismerni ennek az embernek egy új oldalát, és hirtelen rájössz, hogy évek óta egy hihetetlen ember van melletted, akit te csak most fedezel fel. Szabadulj meg a félelmeidtől, és hallgass a szívedre.

Szerelmi mantra a Halak jegyűeknek 2022 őszén: “Idén ősszel megtanulok a jelenben élni. Megnyitom a lelkem ajtaját, hogy befogadjam az igaz szerelmet, és a legszebb érzéseket kínáljam fel.”
forrás: filantropikum.com




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?