Ezoterika

Ezek a hízásra hajlamos horoszkópjegyek. Benne vagy?

Mindenki szeretne csinos, és karcsú lenni, azonban van, akinek ez csak egy vágyálom marad egész életében. Ha nagyon sok túlsúly van rajtunk, nehezen tudunk megszabadulni a feleslegtől. Érdemes jobban odafigyelnünk magunkra, hogy még idejében fülön tudjunk csípni a problémát!

 

 

 

 

 




 

Bika

A Bikák általában hajlamosak az elhízásra, de a 2019-es év végképp nem fog kedvezni nekik. Számukra az a fontos, hogy minél bőségesebb legyen az étkezés, soha nem törődnek azzal, hogy a kalóriákra is odafigyeljenek. A Bika nők nagyon oda kellene figyeljenek a táplálkozásukra, hiszen egy bőséges ebéd is meglátszik már a körvonalaikon.

Ikrek

Viszonylag könnyen híznak az Ikrek csillagjegyhez tartozó személyek, de a jó hír az, hogy rövid időn belül meg is tudnak szabadulni a plusz kilóktól. Ehhez azonban az kell, hogy egészségesebben táplálkozzanak. Legalább napi 3 étkezésre van szükségük, és bőséges folyadékbevitelre. A baj az, hogy fütyülnek ezekre a szabályokra, és legtöbbször csak futtában bekapnak valami ételt.

Halak

A Halak igen nagy élvezettel terítik meg az asztalt, hódolnak a kulináris élvezeteknek. Az étkezési szokásaik nagyon összefüggnek az aktuális hangulatukkal. Ha rossz kedvük van, könnyen lenyomnak egy nagy tábla csokit, és nem sokkal utána még egyet. Na ez, meg is látszik rajtuk. Érdemes lenne az érzelmeik kordában tartására egy kicsivel több figyelmet fordítaniuk.

 

 

 

 

 

 

Vízöntő

Szeretik végigkóstolgatni az ételkülönlegességeket, és mivel imádnak utazni, a kulináris élvezeteket bőségesen ki is használják. Egy-egy utazás után bőségesen felszaladnak a plusz kilók, és ekkor kapnak észbe, hiszen nagyon kényesek a külalakjukra.

Bak

Imádnak enni, számukra a gyors ételek, a késő esti vacsorák, elengedhetetlenek. Ha egyszer éhesek, és nem kapnak rögtön ételt, az egész világot magukra tudják haragítani. Nagyon sok kalóriát fogyasztanak, és egyáltalán nem fektetnek hangsúlyt a testmozgásra.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?