Celeb / Híresség

Kis Grófo megtért a Hit Gyülekezetében: teljesen befogadta Jézust a szívébe – fotó

Kis Grófo élete fordulóponthoz érkezett: elhatározta, hogy meg akar térni, ezért tegnap este a Hit Gyülekezetében teljesen befogadta a szívébe Jézus Krisztust. Mint mondta, eddig is hitt Istenben, de ez az esemény most igazán jelentőségteljes volt számára. Boldogságában egy fotót is posztolt a történtekről.

 

 

 

Kis Grófo nem akármilyen dologról számolt be a közösségi oldalán: a mulatós-sztár soha nem titkolta, hogy hisz Istenben, azonban most egy újabb mérföldkőhöz érkezett az élete. Szerda este a Hit Gyülekezetében teljesen befogadta Jézus Krisztust a szívébe. A bulibáró szokásához híven elegánsan, méltó módon jelent meg az Úr színe előtt, hogy egy lelkész megtérítse őt az ima elhangzásával.

A mulatós sztárban örök élményként marad majd meg az esemény, teljesen átszellemülve és boldogan állt a lelkész előtt, és a történtekről egy képet is osztott meg a hivatalos Facebook-oldalán, hozzá pedig megható sorokat fűzött.

Kedves testvéreim , barátaim!

A tegnapi nap történt velem egy olyan dolog amire abszolút nem számítottam, viszont az Úr…

Posted by Kis Grófo on Thursday, September 8, 2022

Kedves testvéreim, barátaim! A tegnapi nap történt velem egy olyan dolog, amire abszolút nem számítottam, viszont az Úr már tudta, hogy mi fog történni. Én mindig is hittem/hiszek Jézus Krisztusban, de most eljött az idő, hogy teljesen befogadjam a szívembe. Tegnap elmondtam a megtérő imát, és amikor Németh Sándor lelkész úr a fejemhez tette a kezét, azt szavakban nem igazán lehet elmondani, hogy mit éreztem! Örülök, hogy Isten gyermeke lehetek és hiszem Jézus Krisztust megváltónkat. Isten áldjon mindenkit– lelkesedett Grófo.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?