Celeb / Híresség

Váratlan: Aurelióra apasági teszt várhat a börtönben

Az a pletyka járja Baján, hogy egy nyolc hónap körüli kisgyermek édesapja a börtönben csücsülő Aurelio lehet. A pletykák szerint bár csak egy könnyed egyéjszakás kalandnak indult az egész, végül kisbaba lett az eredménye egy tavalyi bulizásnak. A valóságshow-győztes édesanyja elárulta, mit tud fia lehetséges gyerekéről.

 

 

 

Érdekes dolgot kezdtek el rebesgetni Baján egy gyerekkel kapcsolatban, aki a tavalyi év végén született. Egyesek állítása szerint ugyanis a börtönben lévő Aurelio lehet a kicsi apja. A körülbelül nyolc hónapos kisbaba valószínűleg egy egyéjszakás kaland gyümölcse, mivel a Való Világ egykori győztese egy házibuliban jöhetett össze a helyi lánnyal, aki végül terhes lett tőle.

A lány – elmondása szerint – úgy hitte, az akkor már egy éve tartó kapcsolatából fogant meg a baba, viszont a DNS-teszt mást mutatott. A fiatal anyukának ekkor jutott eszébe, mi is történt azon a bizonyos bulin, így felkereste Aurelio édesanyját, aki így nyilatkozott a pletykáról:

A pletyka nem igaz! Valóban van egy gyermek, akit a fiamra akarnak fogni, de teszt bizonyítja, hogy nem Aurelio az apa!

– állította az anyuka, majd hozzátette: még senki nem adott DNS-mintát.

„Én úgy tudom, több apajelölt is akad, szóval biztos, hogy nem a fiamtól született az a gyerek!” – hangsúlyozta az asszony. A városban olyan helyeken is elterjedt a hír, ahol Aurelio gyakran megfordult, mielőtt börtönbe vonult. Az egyik étterem pincére így vélekedett a dologról:

Már akkor hallottam, hogy Aurelio és a lány összejöttek egy éjszakára, amikor megtörtént az eset. Úgy tudom, akkor éppen szakításban voltak, ezért kerestek vigaszt egymás társaságában. A lány egyébként sokáig abban a hitben volt, hogy az a pesti férfi az apa, akivel egyébként a kaland utáni napokban ki is békült, de a pici születése után csináltatott teszt beigazolta, hogy ez nem így van” – magyarázta a részleteket a pincér, azután kiemelte:

Én egyébként úgy hallottam, hogy a kismama járt Aurelio anyukájánál, aki a kérésére adott is DNS-mintát, ami egyezett, de ez lehet, hogy csak városi legenda, vagyis könnyen lehet, hogy nem igaz– fejtette ki a Borsnak, azt is elmesélve, hogy ismeri a teherbe esett lányt, de már rég látta arrafelé, ugyanis szerinte bujkál az ügy miatt.

Elmondása szerint Aurelio és párja, Edit már nincsenek együtt, mert a kisbaba híre a börtönben ülő egykori valóságshow-hős barátnőjéhez is eljutott. A közeli ékszerboltban dolgozó Edit azonban nem kívánt nyilatkozni a pletykákkal kapcsolatosan. Az apa kilétét illetően dr. Tran Dániel ügyvéd elárulta, milyen lehetőségei vannak a fiatal édesanyának.

„Ha az apasági vélelem nem áll fenn, vagyis a feltételezett apa és az édesanya nem házasok, vagy nem voltak házasok a fogantatáskor, akkor az apaság megállapítása iránt pert lehet indítani. A bíróság első körben nyilatkoztatja a lehetséges édesapát: ha ő tagadja, bizonyítási eljárás indul, amelynek keretében elvégezhető a DNS-vizsgálat. Ugyanakkor, ha a feltételezett vér szerinti apa büntetőeljárás alatt áll, pláne börtönben van, annak alapesetben tárolták a DNS-ét, vagyis a tárolt adatok rendelkezésre bocsátása kérhető a polgári bíróságtól – jelentette ki a szakember.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?