Celeb / Híresség

Berki Mazsit anyósa után a szomszédok is betámadták: dulakodás és üvöltözés hallatszott tőlük

Berki Krisztián és Berki Mazsi hangos veszekedése után rendőrökre lettek figyelmesek a lakók 2022. május 3-án.

 

 

 

Mint azt mi is megírtuk, Berki Mazsi és anyósa közt megromlott a viszony. Júlia úgy érzi, fia halálához a sok konfliktus vezetett, többek között azt rótta fel menyének, hogy nem volt elég házias.

Anyósa durva szavai után annak a XI. kerületi társasháznak a lakói is betámadták, amelyben Berki Krisztiánt megtalálták a halála után. 

Berki Mazsi szomszédai

A szomszédok szerint nem sokszor látták Mazsit, de amikor megjelent a színen, garantált volt a hangos vita, ami egyszer tettlegességig fajult.

– Az alapján, amit Krisztiánból láttunk, mindig kedves, előzékeny és nyugodt volt. Amikor a felesége megjelent, akkor viszont dulakodás, üvöltözés és borzalmas ajtócsapkodás hallatszott ki a házból. Mazsi ilyenkor üvöltözve pénzt követelt Berkitől – emlékezett vissza a Blikknek a neve elhallgatását kérő férfi.

Az üzletasszony utoljára két nappal Berki Krisztián halálát megelőzően járt a társasházban, akkor az hallatszott ki a lakásból, hogy börtönnel fenyegette őt. Ezután ki is hívta a rendőröket a lakáshoz, de azok nélküle távoztak.

A hetilap megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya megerősítette, hogy a tragédia előtt pár nappal valóban riasztották őket a helyszínre.

– A IX. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2022. május 3-án 15 óra 10 perckor intézkedtek, mert egy nő bejelentése szerint a férje megragadta a karját, és megrángatta. A férfi elmondása szerint ő nem nyúlt a feleségéhez. A nő orvosi ellátást nem igényelt, könnyű testi sértés miatt azonban magánindítvánnyal élt, a kapitányság a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségre küldte meg.

Egy másik lakó hasonlóan emlékezett az ominózus incidensre. Szerinte Mazsi egyszer sem moderálta magát mások előtt, mocskos dolgokat üvöltözve szidta a férjét.

– A halála előtti este Berki az erkélyen panaszkodott valakinek, hogy Mazsi ráhívta a rendőröket. Sírt.

SZERINTEM NAGYON MEGVISELTE, AHOGY A FELESÉGE BÁNT VELE.

forrás: femina.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?