Celeb / Híresség

Varga Irén hatalmas balhéba keveredett: nem mehetett vécére, kidobták a szállodából

Varga Irén még nyaralni sem tud elmenni balhé nélkül: állítása szerint kidobták őket Lacival együtt egy dubaji hotelből.

 

 

Varga Irén és Laci közt úgy tűnik, megoldódhattak a dolgok az esküvő lefújása után, ugyanis közös utazásra indultak. Úti céljuk ezúttal állításuk szerint Dubaj volt, ahol egy forgatást is terveztek, ám nem a legegyszerűbb körülmények közt jutottak ki. Irénkét a beszámolója alapján a reptéren nem hagyták rendesen vécézni a takarítók, majd a landolásnál is bonyodalmakba ütköztek: órákat késett a transzfer és a szálláson sem fogadták őket túl szívélyesen – írták.

Miután átadták a foglalásukat igazoló papírokat, a recepciós 10 percre eltűnt, ezután pedig hosszas beszélgetésbe kezdett egy másik dolgozóval. Az asszonyság és a párja semmit nem értettek a diskurzusból, így hiába is próbáltak volna bekapcsolódni az eszmecserébe, nem tudtak. Végül nem engedték fel őket a szobájukba, ráadásul a hotelből is kitessékelték őket.

Irénke és Laci tanácstalanul és kilátástalanul rogyott földre az utcán, mivel annyira elfáradtak a megpróbáltatásokkal teli út során – olvasható a hihetetlen történet Mahiana Roszallo hivatalos oldalán, ahova az esetről mindössze egy fotót osztott meg, azon sem kivehető, hogy a páros valóban egy dubai parkolóban van vagy sem, így az állításaikat illik fenntartással kezelni, hiszen lehet, csak ugratás az egész.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?