Celeb / Híresség, Érdekes

A bal szemére teljesen vak volt Michael Jackson, a testét vágások borították: megdöbbentő részletek a pop királyának boncolási jegyzőkönyvéből

Michael Jackson megdöbbentően rossz állapotban volt 2009-es halála előtt.

 

 

 

Az eddigi közlések szerint Michael Jackson 14 évvel ezelőtti halálát egy vényköteles gyógyszer miatti szívleállás okozta, ám boncolási jegyzőkönyvéből más, egészen elképesztő dolgok is kiderültek. Kétség sem fér hozzá, borzalmas állapotban volt halála előtt a pop királya.

A sztár egész testét vágások és sebek borították: a karjain talált szúrásnyomok valószínűleg azon gyógyszerek miatt jelentek meg, amiket krónikus álmatlanságának a leküzdésére használt, a vállain, csípőjén és combjain lévő szúrásnyomok pedig feltehetően fájdalomcsillapító injekcióktól származtak.

Csúnya hegeket találtak a csuklóin és a nyakánál is, de az orvosok később arra a következtetésre jutottak, hogy ezek nagy része az énekes különböző műtétei után maradt nyomok. A boncolás során viszont kiderült, hogy a térdeit és a sípcsontjait is rejtélyes zúzódások borították, a hátán pedig hatalmas vágások voltak, amelyek arra utalhatnak, hogy halála előtt elesett ‒ írja az Express.

A boncolási jegyzőkönyvből továbbá az is kiderült, hogy Michael Jackson a bal szemére teljesen megvakult, egy degeneratív csontbetegség miatt pedig a gerince és az ujjai is megnyomorodtak, valamint prosztatamegnagyobbodása is volt, de az is bebizonyosodott, hogy vitiligóban is szenvedett.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?