Celeb / Híresség

Rubint Réka: a gyerekeinknek meg kell dolgozniuk a zsebpénzükért

Ha azt hitted, hogy a Schobert-család elég gazdag ahhoz, hogy a gyerekek is csak úgy dúskáljanak a pénzben, akkor nagyot tévedtél. Úgy tűnik, a fitneszedző házaspár szigorúsága a zsebpénz kiosztására is kiterjed.

 

 

 

A TV2 riportot készített Rubint Rékával és legkisebb fiával, Zalánnal az iskolakezdés témájáról. Rubint Réka a zsebpénzről is hosszasan értekezett.

„Lara és Norbika már tavaly és tavalyelőtt is dolgoztak a cégben és itthon is. A Zalán a koránál fogva még nem vállalhat nyári munkát, de itthon nekem rengeteget segít. Én azt mindig honoráltam neki egy kis zsebpénzzel. Nálunk a zsebpénz nem úgy van, hogy kap egy havi zsebpénzt a gyermek, hanem azért is úgymond meg kell dolgozni. Hogy érezze, amibe ő belefekteti a kis szabad idejét, az olyan értékelendő dolog, amiért pénzt kap. Egy-kétezer forintról beszélünk”

– mesélte Rubint Réka, miközben legkisebb fia ártatlan tekintettel hozzátette, hogy mindezektől függetlenül is besegít a háztartásban: például van, hogy anyja tudta nélkül kitakarítja a konyhát, miközben egy fillérre sem tart számot. Abszolút hihető!

forrás: noizz.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?