Celeb / Híresség

Kelemen Anna: Konzervatív értékek mentén élek

Ugyanakkor a legtöbb dologban nagyon elfogadó is. A „Nyugatról jött mozgalmak” azonban már neki ijesztőek.

 

 

 

Nekem fontos a hazám, Isten és konzervatív értékek mentén élek a mai változó világban – mondta a Blikknek adott interjújában Kelemen Anna.

Az egykori playmate néhány napja Lakatos Levente podcastjének vendége volt, ahol őszintén vallott korábbi életéről. Mint mondta, amikor még szerepelt pornófilmekben, akkor „masszívan kokainozott”.

A Blikknek szerdán adott interjújában azt mondta, hogy a beszélgetés megjelenése után különböző portálok rendre aljas módokon támadták, pornósnak, drogosnak titulálták.

„Az én erkölcseimmel azonban semmi probléma nincs. Nekem a szexuális ösztönökkel ellentétben a klasszikus népmesékben fellelhető erkölcstelenségek számítanak: a hazugság, a lopás, ármánykodás van ellentétben a szexiparral”

– fejtette ki Kelemen Anna, aki úgy fogalmazott: amiket elmondott, azok saját személyes ügyei voltak, de „van ebben egy nagy ellentmondás”.

„Nekem fontos a hazám, Isten és konzervatív értékek mentén élek a mai változó világban, de hangsúlyozom, nem gondolkodok zárt társadalomban, ezért sem értem, hogy miért támadnak engem folyamatosan” – mondta az egykori playmate, aki azt is hangsúlyozta: a drogos meg a felnőttfilmes időszakának végleg vége.

A celeb azt is elárulta, hogy konzervatív embernek tartja magát, ugyanakkor a legtöbb dologban nagyon elfogadó is.

A Nyugatról jött mozgalmak, mint például a #metoo-mozgalom vagy a férfi-női identitásbeli kérdések azonban neki elég ijesztők.

Kelemen Anna a jelenlegi hazai politikai helyzet kapcsán azt mondta, hogy szerinte az ellenzék mint olyan nem létezik, „nincs egység, semmi nincs”.

„A politikát a Fidesz csinálja, ez nem is kérdés” – fejtette ki az egykori playmate.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?