Celeb / Híresség, Internet

Kifakadt az Onlyfans-modell: az emberek inkább rezsire költenek, egyre kevesebbet keres

Az OnlyFans egyik modellje úgy véli, hogy az infláció és a megélhetési válság hatással vannak az ő bevételére is, mivel előfizetői sokkal óvatosabban bánnak a pénzükkel, mint korábban.

 

 

A 23 éves Ally Mae korábban pincérnő volt, de aztán felfedezte a felnőtteknek szóló weboldalt, és hamarosan akár havi 25 000 (több mint 11 millió Forint) fontot is megkeresett. Mostanában azonban megdöbbenve tapasztalja, hogy az OnlyFansben már nincs annyi pénz, mint korábban, és úgy véli, ezért a megélhetési költségek emelkedése a hibás.

Azért nem kell érte aggódni: elmondta, hogy még mindig 15 000 fontot (több, mint 6 millió Forintot) keres havonta, de szeretné, ha a dolgok visszatérnének a régi kerékvágásba.

„Négy évig dolgoztam, hogy legyen egy masszív bevételem. Most az emberek kevésbé lelkesen költenek, mint korábban. Szerintem az emberek inkább a számláikra koncentrálnak, és arra, hogy legyen elég pénzük a megélhetéshez. A világjárvány idején hatalmas bevételem volt, és őrülten jól ment, de azóta visszaesett az üzlet.” – fejtegette a modell.

„Rengeteg pénzt kerestem, rengeteg ember csatlakozott hozzám, és rengeteg figyelmet kaptam, a legjobb hónapom körülbelül 25 000 font volt – most kb. 10 000 és 15 000 font között keresek.”

De a csökkenés ellenére Ally nem lesz újra pincérnő: még így is a többszörösét keresi meg annak, mint amit sörcsapolással keresett.

forrás: noizz.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?