Celeb / Híresség

Gáspár Laci részletesen beszámolt a szórakozóhelyen történt balhéról: elmondta, mi is történt pontosan

Gáspár Laci részletesen elmesélte annak a múlt hétvégi balhénak a körülményeit, amely egy balatoni szórakozóhelyen történt.

 

 

 

A Blikk is beszámolt róla, hogy kedden terjedni kezdett egy videó az interneten, amelyen Gáspár Laci látható, amint épp hatalmas vitába keveredik egy balatonfüredi szórakozóhely személyzetével. Az énekes nem sokkal később az Instagram-oldalán reagált a történtekre: elmondása szerint senkit nem akart megbántani, csupán magáért állt ki, miután a származásába és a feleségébe is belekötöttek.

A hír hatalmas port kavart, ezért szerdán reggel Balázsék élő rádióadásban hívták fel őt, hogy maga Laci mondhassa el, mi is történt pontosan. Mint kiderült, a múlt szombati konfliktus kiváltó oka az volt, hogy az énekes nem vette észre, hogy a szórakozóhely zárni készül, a személyzet pedig meglehetősen illetlen módon tudatta ezt vele.

„Ültünk a pultnál, nagyon jól éreztük magunkat, és nem vettem észre, hogy már négy óra van, vagy fél öt… nem tudom pontosan,mikor zár az a hely. Nekünk nem lett szólva, hogy mikor zárnak, nem tudtuk, nem néztünk körül. Sötét van bent, nem látszódott, hogy hajnalodik. Az egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ki az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy ‘takarodjatok innen most már’… nagyon durván” – mesélte Laci, hozzátéve: nem hagyta magát, számon kérte a pultost, amiből akkora vita kerekedett, hogy dulakodni kezdtek, sőt, a feleségét is meglökték.

Akkor aztán tényleg elborult az agyam: mondtam, hogy ‘akkor dobjál ki, fogjál meg és verjél meg!’ És mondta, hogy meg fog verni

– fogalmazott.

Végül kint, a szórakozóhely előtt folytatták tovább a vitát. Itt készült a videó is, amelyről elmondta, hogy nem indított élő videót, csupán azért vette elő a telefont, hogy védekezzen. Azonban felvételt készített az esetről, amelyet az ügyvédjével is megosztott.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?