Celeb / Híresség

„Rám húzták ezt a csalfa feleség bélyeget” – Tóth Gabi soha nem hallott titkokat árult el [VIDEÓ]

Tóth Gabi elmondta, hogy nem volt csalfa feleség.

 

 

 

Ágai Kis András MUTASD MAGAD! című műsorának Tóth Gabi volt a vendége. Az énekesnő őszintén vallott arról, hogy a házassága boldogtalan volt, de nem csalta meg Krausz Gábort. Az édesanya azt is elmondta, mi volt a valótlan információ a házasságával kapcsolatban.

Tisztázta a házassága körüli pletykákat

„Az, hogy viszonyom volt egy másik férfival a férjem mellett, egyáltalán nem igaz”

– mondta Tóth Gabi, aki elárulta, hogy a szakítás körül még csak beszélgetőfázisban volt Papp Máté Bencével, a jelenlegi párjával.

Amikor realizálódott bennem, hogy érzelmileg merre húzok, akkor én azt letisztáztam. Nem történt az, hogy egy viszonyba keveredtem volna a párommal, és közben a férjemmel együtt éltem. Rám húzták ezt a csalfa feleség bélyeget

– tette hozzá az énekesnő.

Ezért lehet megosztó személyiség?

Tóth Gabi elmondta, hogy hibázott azzal kapcsolatban, hogy az életéből csak a szépet és a jót mutatta meg, és használt olyan kifejezéseket, amiből hirtelen jött az embereknek, hogy végül a válás mellett döntöttek Krausz Gáborral. Az énekesnő azonban hozzátette, hogy nagyon sok ember csak a szépet és a jót mutatja. Szerinte azonban a politika is szerepet játszott abban, hogy ő ekkora figyelmet kapott a szakításakor.

Tóth Gabi arról is beszélt, hogy valójában nem egy vadóc ember, de a színpadon ki tudja élni magát. Hozzátette, hogy ő inkább kamaszkorában is cserfes volt. A legnagyobb hibája azonban az volt, hogy mindenkinek meg akart felelni, és azt akarta, hogy mindenki szeresse.

Talán így akartam védeni magamat, hogy mást mutattam

– magyarázta Tóth Gabi, aki hozzátette, hogy amúgy ő szeret átlagosan élni.

Tóth Gabi őszintén vallott Ágai Kis András műsorában

Tóth Gabi azt is elmondta, hogy nem volt annak idején egyházi esküvőjük Krausz Gáborral, mert a különböző vallásuk miatt nem lehetett. Azonban az énekesnő mindig vágyott arra, hogy az édesapja bekísérje az oltár elé, és nagyon sajnálta, hogy nem történt meg az életében.

„Ami késik, nem múlik. Még fiatal vagyok”

– mondta sejtelmesen Tóth Gabi.

A hitéről vallott

Az énekesnő elmondta, hogy először 6 évesen találkozott a halállal, amikor a nagypapája 54 évesen meghalt. Ez nagy tragédia volt a nagymamája számára, aki abszolút a hit felé fordult, hogy túlélje a veszteséget. Gabival pedig a nagymamája ismertette meg, hogyan működik a születés és a halál, valamint együtt jártak misére is.

Adott nekem egy olyan mély biztonságérzetet, amiben azt éreztem, hogy mindig lesz kihez fordulnom

– magyarázta az édesanya, aki elmondta, hogy Baranya vármegyében Palkonyára és Máriagyűdre jár templomba. A testvére, Tóth Vera él Palkonyán a férjével.

Tóth Gabi szerint mivel ő extravagáns, vagány énekesnő volt, az emberek azt érezték, hogy nem fér össze azzal, hogy az Eucharisztikus világkongresszuson fellépjen, és kinyilvánítsa a hitét. Szerinte azonban ma már nem így működik az egyház, hogy nem fogadják el a merészebb megjelenésű, tetovált embereket.

Tóth Gabi az idegkimerültségéről is beszélt

„Erősen visszatért a pánikbetegségem… Nagyon durva történet. Nyilván jelezte a szervezetem, hogy nem vagyok egy boldog házasságban”

– mesélte Tóth Gabi, aki úgy érezte, hogy összeroppan a megfelelési kényszertől.

Az énekesnő egyhetes rehabilitációs kúrán kapott rengeteg vitamint, támogatást, valamint kivizsgálták, ahol kiderült, hogy nincs egészségi problémája. Tóth Gabi majdnem egy évig pszichológushoz is járt, de most sokkal jobban érzi magát.

Azt is elárulta, hogy miután a közösségi médiában pszichológusok vizsgálgatták azzal kapcsolatban, hogy nárcisztikus-e, annyira nagy hatással volt rá, hogy elment egy tesztet elvégeztetni. Kiderült azonban, hogy ő inkább egy empata.

A színházi karrierjéről is mesélt

Az énekesnő annak idejében több darabban is játszott, ám nem akart újabb botrányt kelteni, ezért nem mondta el, hogy ki volt az a személy, aki miatt úgy döntött, hogy ez nem az ő világa. Azt mondta, hogy az eset egy társulatnál történt, amiben szerepelt. Nem fogadták el bizonyos színházi közegek, ám Győrből leginkább jó élményei voltak. Sok kedves ember is segítette azonban ebben az időszakban, kiemelte Stohl Andrást, aki támogatta és biztatta.

Voltak olyan élményeim, amiket soha nem fogok elfelejteni, és emiatt be is rekesztettem ezt a színházi karriert

– magyarázta Tóth Gabi, aki hozzátette, hogy nagyon durva dolgokat tapasztalt a színházban, de visszavágyna színészként is a színpadra.

„Nagyon csúnya sérülésem lett. Nem bántalmaztak, de túlhajtottak, és akkor nagyon megsérültem, elszakadt a combizmom. Kellett rehabilitációra járnom”

– vallotta be Tóth Gabi, akinek így kellett végigjátszania az előadásokat is.

Eszenyi Enikő vígszínházas botrányával kapcsolatban elmondta, hogy nem tudja, mi az igazság, hiszen nem volt ott, ezért véleményt sem alkothat, de a színésznő-rendezőt nagyon tiszteli a munkássága miatt, és nagyon tehetségesnek tartja. Azonban elmondta, hogy a rossz élményt szívesen felülírná, ha egy jó közegbe kerülne.

„Rájöttem, hogy csinálok majd én színházat. Annyit még elárulok, hogy Szarka Tamással készítettünk egy cigánymusical-albumot, és erre szeretnénk egy táncos darabot, inkább show-t csinálni”

– mesélte a jövőbeli terveit az édesanya.

A Megasztár utáni időszak

Az énekesnő elmondta, hogy a tehetségkutató utáni időszak nem volt egyszerű, és inkább a húspiachoz hasonlította az életét. Hozzátette, hogy sok mindenben nem hozhattak döntést, és körülbelül 3 évig semmilyen beleszólása nem volt abba, hogy hol lép fel, és mennyiért.

Nem kerestünk túl jól. Azt hiszem, 20 ezer forintot kaptunk egy fellépésért

– vallotta be Tóth Gabi, de elmondta, hogy főképp a jó élmények maradtak meg az életében.

„Ha akartam, ha nem, én egy rocker, vadóc lány lettem”

– tette hozzá az énekesnő, aki egyébként a Sztárban sztár leszek! című TV2-es műsort is azért vállalta, hogy segítsen a fiatal versenyzőknek, hiszen nekik anno ez a lehetőség nem volt meg.

Ezt mondja Puzsér Róbertről

Túl komolyan vesz engem Puzsér, az a baja. Nincs ebben ennyi

– jelentette ki Tóth Gabi, ám a részletek csak a következő részből derülnek ki.

A teljes beszélgetés első részét itt tekintheti meg:


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?