Celeb / Híresség

Gáspár Bea aggódik a lánya miatt: „Nem tudom, milyen felnőtt lesz belőle”

Őszintén beszélt a családjában dúló konfliktusukról és kisebbik lányáról, Virágról Gáspár Bea: Győzike feleségének fogalma sincs arról, hogy a gyermeke milyen felnőtt lesz, ám reméli, hogy hamar férjhez megy.

 

 

 
 

Élete egyik legfelszabadítóbb pillanataként élte meg Gáspár Bea, amikor férjével, Győzővel saját lábra állhattak, ám ehhez kellett az is, hogy saját műsorokkal ismertekké váljanak. Bea asszony őszintén mesélt arról, hogy kapcsolatuk elején Győzike családjára tudtak csak támaszkodni mindenben: mint mondta, számtalan konfliktusuk adódott abból, ha elfogyott a pénzük és kérniük kellett, ám a sztárság is sok feszültséget hozott.

– Sokan ismeretlenül ítéltek meg és törtek pálcát felettünk. De ezt az időszakot is átvészeltük. Most, hogy a tévészerepléseimmel már nekem is van saját keresetem, sokkal jobban érzem magam, hogy én is beszállok a családi kasszába – mesélte Tatár Csilla műsorában Gáspár Bea, akit a Best magazin idézett.

Győzike felesége kisebbik lányukról, Virágról is mesélt. Mint mondta, a tinédzser lány nehezen kezelhető.

– Önfejű és sajnos nincs kötelességtudata. 18 éves korára is megterhelő neki, hogy felkeljen reggel hétkor és elmenjen suliba. Nem tudom, milyen felnőtt lesz belőle. Annak örülnék a legjobban, ha minél előbb férjhez menne – fogalmazott Bea asszony.

 

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?