Celeb / Híresség

Több köteg pénzt és méregdrága Mercijét mutogatja G.w.M Edinával közös TikTok videójában

Savazzák a kommentelők rendesen. Edinát is.

 

 

 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Kulcsár Edina megerősítette a hírt: kisbabát vár G.w.M-től. A Dancing with the Stars műsor augusztus 13-i próbáján lett rosszul, ezután tudta meg, hogy babát vár.

Instagram posztjában Edina azt is megerősítette: várandóssága miatt nem fog szerepelni a TV2 showműsorában. Később az is kiderült, hogy helyét Berki Mazsi veszi át.

A gólyahír – bár Edina szerint számukra is meglepetés volt, de természetesen nagyon örülnek neki G.w.M-mel – alaposan megmozgatta a közösségi oldalak közönségét.

Természetesen rengetegen gratuláltak a szerelmeseknek és leendő új szülőknek, ám Edina és G.w.M TikTokra posztolt, új, közös videója épp az ellenkező hatást váltotta ki. A videóban nem a babavárásról van szó, épp vásárolni indul a pár. Azt írták mellé, hogy „shopping time”. A rapper több, nagy köteg pénzt mutat a kamerába, majd látni méregdrága Mercédeszének részleteit is. A háttérben Edina mosolyog. A hozzászólóknál ez a villantgatás kiverte a biztosítákot, szinte csak negatív komment érkezett. Néhány példa:

  • „Már tudom, mi Edina szeretetnyelve.”
  • „De az 50 ezer gyerektartas sok a gyerekre.”
  • „Kedves, példamutató, szimpatikus srác.”
  • „Mindig is mondom, van kétféle párkapcsolat, egyikben ott a kémia, a másikban meg a matek.”
  • „Ez nagyon értékes volt a társadalom számára, köszönjük.”
@gwmmusic_official 🐀🔥💎 shopping time #fy #foryou #nekedbe #gwm ♬ eredeti hang – LakatosBrendon

forrás: sassy.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?