Celeb / Híresség

Vajna Tímea a budapesti luxusvillája meghirdetése után 8,9 millió dolláros Beverly Hills-i kastélyt vásárolt: fotókon a pompás kúria kívülről-belülről

Vajna Timi, aki Amerikában képzeli el a jövőjét, most egy új, Beverly Hillsre néző ingatlant vásárolt.

 

 

 

Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea egy 8,9 millió dolláros, Beverly Hillsre néző kúriát vásárolt magának. Az információk szerint a luxusotthon idén épült. Egy kortárs és egyedülálló kastélyról van szó, amely egy félreeső helyen, egy zsákutcában található. A pompás épület 7000 négyzetméteres lakóterületén hat hálószoba és hét fürdőszoba, valamint egy garázs is fellelhető, ahol több luxusautó számára van hely.

KÉPEK:
1 Csodás helyen fekszik / Fotó: Profimedia
2 Vajna Tímea 8,9 millió dolláros Beverly Hills-i kastélya / Fotó: Profimedia
3 Belülről is igazán impozáns / Fotó: Profimedia
4 Hatalmas ablak és hatalmas nappali / Fotó: Profimedia
5 A masszázs szoba sem maradhat el/ Fotó: Profimedia
6 A fehér, fekete és barna szín dominál/ Fotó: Profimedia
7 Az egyik hálószoba jókora franciaággyal/ Fotó: Profimedia
8 Hatalmas étkező terül el a kastélyban / Fotó: Profimedia
9 Egy egész hadsereg is jól lakhat itt/ Fotó: Profimedia
10 Olyan a fürdőszoba, mint egy katalógusban / Fotó: Profimedia
11 Kilátás a fürdőből / Fotó: Profimedia


Mint azt az ingatlanvásárlás előtt megírtuk, sokan azt hitték, hogy Timi a 2019-ben elhunyt Andy Vajnával közös otthonukat árulja Budapesten, ám az özvegy elárulta, ez nem az az ingatlan, amiben a férjével együtt éltek. Magának és a jövőbeli családjának vette a fővárosban a gyönyörű, modern házat 2020-ban a II. kerületben, de mivel Amerikában tölti az év nagy részét, azt mondta, nem akarja tovább fenntartani. Megjegyezte: körülbelül háromszor aludt benne tíz napot, tehát teljesen új házról van szó.
A Blikk meg is találta a hirdetést az iroda oldalán, amely szerint az 1262 négyzetméteres telek és a rajta lévő, 403 négyzetméteres ház irányára 1,3 milliárd forint. Bár elsőre soknak tűnhet, információink szerint alig egy nap alatt már több érdeklődő is jelentkezett érte, páran meg is nézték a házat, ráadásul már konkrét ajánlat is befutott.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?