Celeb / Híresség

Végleg visszavonult Varga Irén? Napok óta nem ad magáról életjelet az internet kedvence

Napok óta panganak Varga Irén, vagyis Mahiana Roszálló közösségi oldalai. A szokatlan hallgatás felkeltette a figyelmünket és utánajártunk, hogy mik voltak az utolsó tartalmak, amit az internetes tartalomgyártó megosztott.

 

 

Utoljára augusztus 6-án lehetett látni tőle egy kis anyagot, de már azon sem ő maga szerepelt, hanem egy őt imitáló „rajongó”. Konkrét tartalmat még két nappal korábban osztott meg az asszonyság és bár sok minden nem derült ki arról, hogy mi is jár a fejében, – pedig a Facebook bizony ezt a kérdést teszi fel a posztolóknak, – azonban minnyájunkat kárpótol a nagyon kedves gesztus, amit követői felé gyakorolt. Ezt írta pontosan: „Szép napot”

Hasonló némaság fogadott bennünket Irénke Instagram oldalán, ahol még régebben osztott meg tartalmat az internet népével.

A július 26-án kirakott képről egyébként már korábban beszámoltunk ebben a cikkünkben. A kép sok kérdést hagyott maga után már akkor is, de úgy tűnik egy darabig nem kapunk választ a körülötte felmerülő talányokra, mint például, hogy miért éppen úgy és miért éppen azt írta bele a homokba amit.

Egy azonban bizonyos, hamarosan ismét jelentkezni fog az internetes tartalomgyártó, reménykedjünk abban, hogy a pihenő után újult erővel fogja szórakoztatni követőit. Addig is jó időtöltést kívánunk neki.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?