Celeb / Híresség

Ilyen nincs! Győzike méretes alázást kapott egy Fradi szurkolótól

Gáspár Győző, a Fradi friss fideszes drukkere és Curtis az elmúlt napokban osztották egymást. Történt, hogy a Ferencváros-Újpest meccsen megjelent a showman és felmutatott egy majmozós sálat. Curtis pedig Instagramon vágott vissza, ott megy most is a buli.

 

 

 

Egy erős kifejezéssel élve, lepatkányozta az RTL korábbi, a TV2 mostani üdvöskéjét, amitől Gáspár Győző azonnal padlót fogott. Azzal harsogta tele a sajtót, hogy félti a családját, hatalmas gyűlölethullám söpört végig a neten a lealjasító megjegyzés után. Sőt, már az életét is félti, mert durva fenyegetéseket kap.

Így jutottunk el keddig, amikor nem bírta tovább és nyílt levélben fordult az újpesti Curtishez. Ebben célozgatott arra, hogy drogproblémái voltak a Nyerő Páros friss győztesének és arra kérte, hogy leginkább csak szeressen és akkor jó lesz.

Sőt, egy falunapon is szívesen találkozna vele. A levél kikerült az Instagram-oldalára, mutatjuk:

Az utóbbi idők trendjétől eltérően a kommentelés lehetőségét is nyitva hagyta az énekes, de lehet, hogy csak elsőre tűnt jó ötletnek. Kapott ugyanis egy hosszú hozzászólást, ami tucatszámra kapja a lájkokat és többen is tűpontosnak tartják.

Gáspár Győzőt egy Fradi szurkoló osztotta ki

Ebben gyongyossyangi leírja, hogy gyerekkorában többet volt a Fradi pályán, mint a játszótéren és szégyelli, hogy olyan ember került a csapata közelében a rivaldafénybe, akinek semmi köze a zöld-fehérekhez. Hosszan lehetne még idázni, de berakjuk inkább ide:

Gáspár Győző és felesége, Bea asszony egyébként már bejelentették, hogy feljelentést tesznek Curtis patkányozása miatt.

forrás: mosthir.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?