Celeb / Híresség

Végleg vége: L.L. Junior és Kinga szakítottak

L.L Junior szakított párjával, Kinga pedig már el is költözött közös otthonukból. Próbálták megmenteni a házasságukat, de belátták, külön utakon kell folytatniuk.

 

 

L.L Junior 2016-ban vált el előző feleségétől, Hopp Csillától, akivel két közös gyermekük született, de a kapcsolat nem állta ki az idő próbáját. A zenészre aztán hosszú idő után újra rátalált a szerelem, úgy tűnt, nagyon boldogok Kingával. A párnak egy kislánya is született, de a tönkrement kapcsolatot még Lilike sem tudta egyben tartani.

Már korábban is arról szóltak a hírek, hogy Kinga és L.L. Junior kapcsolata válságba került, de akkor még próbálkoztak azzal, hogy rendbe hozzák házasságukat, állítólag még párterápiára is jártak. Ám hiába az erőfeszítés, a szerelem véget ért.

„Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük, és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. Úgy véltük, jobb így, mint balhésan, veszekedve élni” – vallotta be a Borsnak Junior.

Azt is elmondta, annak ellenére, hogy sokszor temperamentumosabban szólal meg, egyáltalán nem szeret vitatkozni. „Mindenki azt hiszi, én vagyok a veszekedős, ilyen a vérem. Ráadásuk félig roma gyerek is vagyok, így szenvedélyesen élem meg a vitákat. De hallanátok egyszer Kingát vitatkozni!” – jelentette ki az énekes.

L.L. Junior nem szereti a konfliktusokat, ki nem állhatja, ha harag van a levegőben. Úgy véli, jobb minél hamarabb lezárni a veszekedéseket, Kingával épp ezért döntöttek az elválás mellett. „Képtelen vagyok állandóan konfliktusban élni, vagy dacot hordozni. Így legalább békesség van” – jelentette ki Junior.

A zenész életéből most csak a családi otthon hiányzik, számára ugyanis nagyon fontos, hogy legyen egy hely, ahova elvonulhat a világ elől, ahol a szerettei vehetik körül. Imád a gyermekeivel lenni, nagyon sok időt tölt velük. Szerencsére jó kapcsolatot ápol a fia édesanyjával is, így gyakran találkozik Lacikával.

„Ez az én mozaikcsaládom: néha itt, néha ott”

Junior egyelőre élvezi az egyedül töltött időt, jelenleg nem vágyik új kapcsolatra. Mivel nagyon elfoglalt, szabadidejében csak a pihenésre és gyermekeire koncentrál.

„Lacika mindig jön velem, amikor csak tud. Nagyon laza apának tartom magam, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek határok a nevelési elveimben” – mondta el az énekes.

Junior úgy érzi, nagyon sokat fejlődött azóta, hogy édesapává vált. Mindig igyekszik a maximumot nyújtani, illetve jó példát mutatni gyermekeinek.

„Lacikával sokat imádkozunk együtt. Gondolunk azokra, akik már nincsenek velünk. Dávidkára is együtt emlékezünk. Hálás vagyok édesanyámnak a gondoskodásért, az elhunyt menedzseremnek a karrieremért és a fiamnak, hogy emlékeztet a hibáimra. Az összes exemnek is hálával tartozom, amiért együtt megélhettünk magaslatokat és mélységeket. Csodálom a női nemet és az anyukákat, akik által lettem apa” – mondta Junior.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?