Celeb / Híresség

Kiderült, hogyan szerezték a vagyonukat az RTL műsorának sztárjai

Az RTL új műsora, “A Város Királynői – The Real Housewives of Budapest”, a budapesti gazdag hölgyek életébe enged bepillantást. A műsorban hét nő mindennapjait követhetjük nyomon, akik a csatorna szerint a város lábai előtt hevernek. A 24.hu felvetette a kérdést, hogy vajon miből és hogyan szerezték vagyonukat ezek a nők.

 

 

 

Kalmár Paulina, aki az édesanyjával szerepel a műsorban, 31 évesen már több vállalkozásban is érdekelt. Ő az ingatlanok bérbeadásával foglalkozó cég és a Gemenc Ablak Műanyag Nyílászáró Gyártó Kft. társtulajdonosa. Emellett Paulina és édesanyja egy közös vállalkozást, egy vakarószalont is üzemeltetnek.

Apró Anna több egészségügyi és ingatlan bérbeadással foglalkozó cégnél is tulajdonos és vezető. Az egyik cég másfél milliárd forintos profitot termelt két év alatt.

olomon Zsuzsanna a BudaPay Kft.-ben érdekelt és a Penta Financial Group Zrt. vezérigazgatója, bár a Penta nem termelt olyan magas bevételt, mint a többi szereplő cége.

Czeglédi Laura egy divatcéget vezet és az építési vállalkozó férje, Czeglédi László több céggel is érdekelt a piacon, amelyek jelentős profitot hoznak.

Szécsényi Violetta két cég, a Waio Hair Trade Kft. és az Inter Au Pair Kft. tulajdonosa. Ezek közül a hajhosszabbításra szakosodott vállalkozás különösen jövedelmező.

A hetedik versenyző, Micheller Mónika jövedelme és annak forrása nem ismert, de híres világutazóként és széles baráti körrel rendelkezik.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?