Életmód

Késett az esküvőről a részeg vőlegény, a menyasszony hozzáment egy másik férfihoz a násznépből

Az élet rövid a lacafacázáshoz.

 

 

Az India Today beszámolója szerint az eset április 22-én történt az indiai Malkapur Pangra faluban, Buldhana tartományban.

Az esküvői ceremónia délután 4-re volt meghirdetve, és a menyasszony teljes díszben, a családjával és a nésznéppel együtt várakozott is a helyszínen.

A vőlegény azonban kissé elszámolhatta magát, mert – a valószínűleg hosszúra nyúlt legénybúcsú miatt – még délután is részegen mulatozott valahol a barátaival. Igen kapatos lehetett, mert nem vette észre azt az apróságot, hogy órákkal lekési a saját esküvőjét.

Végül este 8-kor állított be, négy órás késéssel, de akkorra a menyasszony apja már annyira begurult, hogy esze ágában sem volt hozzáadni a lányát. Sőt, közben megállapodott a násznép egyik tagjával, egy távoli rokonukkal, hogy inkább ő veszi el a menyasszonyt. A szervezett házasságok Indiában hagyományosak, így a hoppon maradt vőlegényen kívül túl nagy ügyet senki nem csinált a dologból.

„Már minden meg volt szervezve, a vőlegény meg részegen táncolgatott valahol, és négy órát késett. Szóval inkább úgy döntöttem, hozzáadom a lányomat egy másik férfihoz, aki ott volt. Az esküvőre jött ő is, távoli rokonunk” – sommázta az esetet tárgyilagosan a büszke após.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?