Celeb / Híresség

Berki Mazsi hazatért Magyarországra: kislányával üzent Berki Krisztánnak – „Hiányzol, de tudom, hogy itt vagy velünk…”

Berki Mazsi minden egyes nap arra próbál törekedni, hogy a kislánya 100%-osan számíthasson rá mindenben az édesapja halála után. Egy hónapig tartózkodtak a gyönyörű Balin, most azonban hazautaztak és rögtön egy szívszorító felvételt osztott meg a kis Emmával az Instagram-oldalán Krisztiánnak üzenve ezzel.

 

 

Ahogy azt a Blikk is megírtaBerki Mazsi jó pár hetet Balin töltött a kislányával, ahova eredetileg hármasban utaztak volna ki Berki Krisztiánnal, de sors felülírta a számításaikat. A gyászidőszak eléggé megviseli az egyedülálló édesanyát, de mint mondta, igyekszik teljesértékű anyukája lenni a kis EmmánakSokan nem nézték jó szemmel, hogy elutazott, és azzal kezdték támadni, hogy aki gyászol, az nem nyaral. Mazsi viszont úgy érezte, hogy Balinak dolga van vele, ezért minden pillanatot kihasznált, amit a Paradicsomban tölthetett, hogy lelkileg meggyógyulhasson.

Az édesanya még egy különleges jógára is ellátogatott a barátnőjével, Horváth Évával, hogy levezesse a felgyülemlett feszültséget. Úgy tűnik, a feltöltődés végéhez ért, ugyanis egy napig elérhető Instagram-történetében megosztotta, hogy hazatért Magyarországra. Később rögtön egy szívbe markoló felvételt osztott meg, melyen a kislányával táncolt egy olyan zenére, amire legutoljára még a férjével ropták.

Utoljára apával táncoltunk erre kicsivel több, mint egy éve. Hiányzol… ma este is, de tudom, hogy itt vagy velünk… A mindenem, az életem értelme. Köszönöm, hogy vagy Nekem– írta a videó alá.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?