Celeb / Híresség

Megrázó vallomást tett Győzike: „Igen, a szőnyegen találtak meg a múlt héten, begyógyszerezve”

Döbbenetes vallomást tett Gáspár Győző a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában. Elárulta, hogy hat hétre újra bevonul a zárt osztályra, mert súlyos problémákkal küszködik. Megrázó pillanatairól részletesen beszélt, sőt olyan dolgokat is elárult amiket nem sokan mernének kimondani, különösen nem a nyilvánosság előtt.

 

 

Gáspár Győző a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában őszintén beszélt komoly mentális betegségéről. Szerinte Berki Krisztián is hasonló problémákkal küzdött, és az vezetett tragikus halálához, hogy nem beszélt senkinek gondjairól.

– Az én életem arról szól – és most már megvan a dátum is, hál’ Istennek –, hogy hat hét múlva zárt osztályra kerülök. Már olyan szinten tudunk erről a családban beszélni, hogy nekünk ez természetes. Mikor elmegyünk egy hatcsillagos hotelbe Cancúnba, Mexikóba, és az anya a két gyerekkel lemegy a tengerpartra, az apa fennmarad a szobában, behúzza a függönyöket, és kirakja az ajtóra, hogy ne zavarjanak, mert egy olyan rohamot kaptam – kezdte a történetét Győzike.

 

– Evelin azt mondja, hogy apa megint elb*szta a nyaralásunkat, Virág azt monda, hogy megint bedepressziózott. Igen, én ezt vállalom, igen én ezt kezeltetem, mert itt van a fülemben, hogy nemrég meghalt egy közös ismerősünk, egy celeb, nem mondom ki a nevét, mert mindenki tudja, mert ő nem vállalta fel, amit én felvállalok. Hol van ő? A földben, maradt utána két gyerek. Amikor megtudtam, hogy meghalt azon a pénteki napon, akkor én olyan dühös voltam rá, hogy ő nem mondta el senkinek. Én elmondom kamerák előtt mindenkinek, hogy beteg vagyok, hogy nagyon beteg vagyok, hogy elmegyek a szanatóriuma, hogy kikapcsolom a telefonomat – folytatta.

– Igen, megkapom az órarendemet, ott élek a többi emberrel, az alkoholistákkal, a drogosokkal, a gyógyszerfüggőkkel. És igen, van, hogy azt mondja a tanárnő, hogy házi feladatot kell készíteni, egy oldalban írjam le, mit szeretek magamban. Ezek olyan tanárnők, hogy pszichológusok.

És igen, a szőnyegen találtak meg a múlt héten, begyógyszerezve, és igen, elviselhetetlen vagyok. Egy ilyen emberrel kell együtt élnie Gáspárné Balla Beátának. Mikor hazajön Evelin látogatóba, és megölelné az apját, akkor az apja a szőnyegen fekszik mozdulatlanul.

Berki Krisztiánt hozta fel példaként

– Igen, beszélek róla, muszáj erről beszélni, Berki Krisztián után muszáj ezeket kimondani, mert Krisztián nem merte senkinek kimondani ezeket. Mert felvette az ingjét, és a drága óráját, és ha eljött volna ide a műsorba, azt mondta volna, hogy minden szép. Én nem, én a múlt héten szétgyógyszereztem magam. Hét szem gyógyszer helyett húszat szedtem be, mert olyan gyenge vagyok, hogy az borzasztó. Ha apukámhoz fordulok, megtagad – mondta Győző, aki a testvérével való elmérgesedett viszonyáról is beszélt a műsorban.

Gáspár Bea is kendőzetlenül mesélt a férje állapotáról.

Nagyon nehéz vele, mármint a betegségével együtt élni, ráadásul ő vehemens ember alapjáraton. Amíg nem volt a betegsége, tök jó szimbiózisban éltünk, most is, csak most idegfeszítően sokszor van, hogy elmond mindent ezerszer. Az ő betegségének a neve borderline szindróma, ez a családot viseli meg. Sokszor azt gyűlöli, akit egyébként szeret, aztán rájön, és elnézést kér, de akkor már késő. Nagyon sok embert nagyon sokszor megbánt” – mondta Bea asszony, aki szerint a problémák Győző gyermekkorában kezdődtek, mert édesanyja a meglátása szerint jobban szerette Zsoltit.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?