Belföld, Celeb / Híresség

Azahriah a történtek után nem hívta fel sírva barátnőjét, hanem velem beszélgetett és cigizett – videó

Májusban alaposan felkavarta az állóvizet Azahriah, aki az egyik koncertje után a Szolnoki Palacsintafesztiválon a backstage-ben közösült az egyik rajongójával. Erről videófelvétel is készült, ami vírusként terjedt az interneten. A főszereplő lány kiléte eddig sem volt titok, ám most megszólalt a botrányos eset kapcsán, és szeretne tiszta vizet önteni a pohárba.

 

 

Ahogyan arról a Blikk beszámolt vírusként terjed egy videó, ahol a tinilányok kedvenc énekese, Azahriah, polgári nevén Baukó Attila a Szolnoki Palacsintafesztiválon a toi toi wc-k mellett a backstage-ben közösült az egyik rajongójával. Az esetet videóra vették, ami hatalmas botrányhoz vezetett. Az énekesnek ugyanis volt egy barátnője, aki külföldön tartózkodott az eset kirobbanásakor, csalódott volt, ám megbocsátott a hűtlen zenésznek.

B. Laura, a 19 éves lány volt az, aki intim viszonyba keveredett az énekessel és nyíltan felvállalta tettét az instagramon. Most őszintén beszélt arról a bizonyos estéről, ami az életét örökre megváltoztatta.

– Volt egy csajszi, akit megvádoltak, és nagyon csúnya dolgokat írtak neki. Bennem megszólalt a lelkiismeret, hogy az én hibám miatt csesztetnek egy lányt, és bevallottam az egészet. Öt éve követem az Atit, volt egy közös barátunk, de ezelőtt soha nem találkoztunk. Az ominózus estén barátnőm elrángatott a zenekar koncertjére, ugyanis tudta, hogy szeretem őket. Ismerte Desht, az együttes egyik tagját, és ráírt Facebook-on, aki azt mondta, hogy menjünk be hozzájuk. Kaptunk VIP karszalagot, bent pedig beszélgettünk és iszogattunk. Az Ati egyszer csak odahúzott maga mellé, elkezdett ölelgetni. Adott egy homlokpuszit, majd lekapott, utána pedig már magától történtek a dolgok. Sötét volt, azt sem vettük észre, hogy hárman filmeznek minket – azóta Laura már boldog párkapcsolatban él, és elárulta, hogy rettentő bűntudata volt a történtek miatt, ugyanis az eset után derült csak ki a számára, hogy Azahriahnak van egy barátnője.

Laura kapott hideget-meleget a történtek után. Kihasználva érezte magát és rosszul esett neki, hogy az énekes nem állt ki mellette a médiában, és a közösségi oldalakon sem hárította el a rá irányuló gyűlölet cunamit. A botrány óta sok barátja elpártolt tőle, ugyanis ők gusztustalannak minősítették a tettét.

– Azóta teljesen leszarja, hogy betámadnak az emberek. Akkor azt ígérte, hogy segít, utána pedig semmi nem lett belőle. Egy lelki támogatást azért vártam volna tőle. Azóta átértékeltem magamban a történteket, letargikus állapotba kerültem a videó kirobbanása után. Rájöttem, hogy több vagyok annál, minthogy egy toi toi mögé vigyenek. Ugyanakkor lehetett volna bennem több tartás. Sokan azt mondják, hogy jól tettem, amit tettem, mások lekurváznak. Vannak akiknek semleges a véleménye a történtekről, és csak úgy rám írnak, hogy meséljek róla. Sokan barátkozni is akarnak velem, néhány férfi meg azt írja, hogy bevinnének a toi toi mögé ők is. Kívülállóként nem ítélném el sem az Atit, sem a lányt, de a barátnője helyében nem bocsátottam volna meg neki – azt is megosztotta Laura a Levente Klubja legújabb adásában, hogy Azahriah az aktus után nem hívta fel sírva barátnőjét, hanem vele beszélgetett és cigizett. Tudja, hogy milyen az, mikor az embert megcsalják, soha nem tett volna ilyet, ha tudta volna, hogy az énekesnek van egy párkapcsolata.

 

Az aktusról egy videófelvétel is készült, ami körbejárta az országot, és mindenki erről beszélt. Ez pedig Laurában mély sebeket szakított fel, rettentően megviselték a történtek.

– Nagyon befordultam, ki sem mentem a szobámból. Nem is használtam a közösségi médiát, pánikrohamaim voltak, nem volt kedvem élni sem. Rosszul esett, hogy engem hibáztatnak, és hogy csúnyákat mondanak rám. Lelkileg annyira lenyomott ez az egész, hogy csak sírni tudtam. Fájt, hogy az emberek csak annyit tudtak, hogy a lány, akivel volt az Azahriah a vécé mögött, szerintük én kínálkoztam fel neki. Alapból szorongó személyiség vagyok, szégyelltem magam, nem beszéltem senkivel.

Nem attól féltem, hogy a családom vagy az emberek látják majd, hanem hogy a 9 éves unokahúgomat ezzel cikizik majd – elárulta azt is, hogy aznap este egy férfi küldte át Azahriahnak a felvételt, és imádkoztak, hogy ténylegesen ne kerüljön majd fel az internetre a videó, ami mint tudjuk rengeteg emberhez eljutott.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?