Celeb / Híresség

Mélypontra került a börtönben Aurelio – Pumped Gabo reagált barátja kétségbeesett üzenetére

Lassan másfél éve már, hogy Aurelio a Kozma utcai fegyházban tölti a rá kiszabott három év öthónapos börtönbüntetését. A ValóVilág 6 győztese most hírt adott magáról. Bár korábban azt mondta, a körülményekhez képest jól viseli a bezártságot és sokat változott, most úgy tűnik, mélypontra került.

 

 

 

2022. február 16-án kezdte meg letölteni büntetését emberrablásért, valamint korábbi drogügye miatt a realitysztár, aki kapcsolattartójának egyik jó barátját, Pumped Gabót akarta kijelölni, ám ez akkor meghiúsult. Gabo azóta sem tudott semmit Aurelioról, ám 24 órán át elérhető Instagram-történetében a napokban megosztotta: végre kapott tőle egy levelet, amit aztán fel is olvasott.

„Jó lenne beszélni meg egyeztetni egy látogatást, örülnék, ha bejönnél hozzám! Remélem, jól vagy! Én már nagyon unom, borzasztó ez a bezártság… meg a körülmények… Lesz mit mesélni, de gondolom, neked is. Vedd fel, légy szíves, ha a magánon hívlak, én leszek az! Délután hívlak vagy hétvégén, délelőtt dolgozom… még nekem is dolgozni kell, de kivagyok, áh…” – hangzottak az egykori villalakó sorai.

Lapunk felkereste a testépítőt, aki elmondta, boldoggá tette, hogy másfél év után végre hírt kapott a barátjáról.

– Meglepődtem, de nagyon boldog is voltam. Jókedvem lett attól, hogy végre hallok róla. Írt már nekem üzenetet a kislánya édesanyja arról, hogy Aurelio keresni fog engem, de nem számítottam rá, hogy ez ilyen hamar bekövetkezik. Be kell vallanom, nagyon hiányzik, az Instagram rendszeresen feldobja a régi közös emlékeinket, és olyankor mindig elszomorodom – mondta Gabo, aki el sem tudja képzelni, barátja mit élhet át a rácsok mögött.

– Az átjött a soraiból, hogy szenved, még annak ellenére is, hogy tudom, korrekten bánnak bent vele. Még nem hívott azóta telefonon, de várom, hogy megszólaljon a készülékem, és végre beszélhessünk. Szeretném mihamarabb meglátogatni és bevinni neki olyan önfejlesztő könyveket, amelyeket mostanában én is elolvastam, és talán neki is erőt adhatnak. Biztos vagyok benne, hogy ki fog tartani, még ha most meg is van törve.

Aurelio ügyvédje, Dr. Galgóczi Zoltán szerint általános jelenség, hogy a rabok a büntetésük letöltésének nagyjából a felénél lelkileg mélypontra kerülnek.

– Amikor legutóbb beszéltem vele, úgy láttam, hogy rendben van, de nyilván hiányzik neki minden, ami kint várja, főleg ennyi idő után. Most tart nagyjából a kiszabott büntetése felénél, és ilyenkor szokott elérkezni az az állapot, hogy a rabok borúsabban látják a helyzetet. Ugyanakkor ő egy értelmes, bátor, kitartó fiú, aki férfihoz méltón viseli a büntetését és rengeteget változott pozitív irányba az elmúlt másfél évben.

A Blikk munkatársa az év elején látogatta meg a fegyházban Aureliot, aki akkor őszintén elismerte: tudja, hogy bűnt követett el és nagy változásokon ment keresztül a bentléte alatt.

– Kitartok, de borzasztóan nehéz, nem vagyok boldog itt bent. Sokat gondolkodom az általam elkövetett bűncselekményekről, hogy mit rontottam el az életem során. A kiszabott büntetés elérte a célját, megváltoztam. Soha többé nem akarok még csak a bűn közelébe se kerülni. Megtanultam értékelni mindazt, ami kint megadatott. Megkomolyodtam, vannak céljaim – vallott akkor a realitysztár.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?