Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Képzeletbeli kígyók kergették, ezért menekült ruha nélkül a drogos szeánsz után VV Anett

Téveszmék kergették pánikba a reality-sztárt.

 

 

Erős hallucinációi elől menekült, így szerezte életveszélyes sérüléseit a Velvet információi szerint a siklósi erdőben szeánszozó VV Anett.

Továbbra sem csitulnak a kedélyek az RTL II Való Világ egykori szereplőjének tragédiája körül, amelyről elsőként a Velvet számolt be július 11-én. Mint ismert, az azóta már megnevezett Béres Anett és Sáfrány Emese egy úgynevezett

ayahuasca-szeánszra

utazott el a vokányi tisztásra azzal a céllal, hogy mélyen önmagukban, az amazóniai őserdőben honos hallucinogén növényből készült főzet segítségével transzba jutva találjanak válaszokat kérdéseikre.

Sáfrány Emese az Instagramon nevezte meg barátnőjét, így már mindenki számára bizonyossá vált: Anettel ketten vettek részt a szeánszon. Aleska ugyanakkor cáfolta, hogy ő bármilyen pszichotróp szert fogyasztott volna, mint írta: a rendőrség által készített tesztje is negatív lett.

Dr. Zacher Gábor toxikológus a Velvetnek megerősítette: az ayahuasca hatóanyagául szolgáló DMT

egyszerű gyorstesztekkel nem kimutatható, ahhoz speciális műszeres vizsgálatra van szükség.

Önmagában a DMT-t 10-15 perc alatt lebontja a szervezet. Az ayahuasca főzet éppen ezért olyan növényi összetevőket is tartalmaz, amelyek gátolják a DMT-t lebontó enzimeket a szervezetben

— fejtette ki a szakértő.

A Velvet információi szerint Anett ezelőtt még sosem élt tudatmódosító szerekkel.

A múlt szombat esti rituálét követő reggel a reality-sztár pánikba esett és az erdőbe menekült, a rendőrök helikopterrel, drónokkal, kutyákkal és quadokkal indultak a keresésére, amiben civilek is segítették őket.

forrás: nyugatifeny.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?