Celeb / Híresség

„Abban hiszek, hogy nem vagyunk egyedül” – Zalatnay Cini űrlényekkel találkozott

Budapest – Különös szerepben találta magát Zalatnay Cini! Először azt gondolta az énekesnő, átverés áldozata, de aztán csak beadta a derekát az űrlényeknek. Az elsőfilmes Badits Ákos volt olyan vakmerő, és kérte fel a Nem vagyok én apáca előadóját, vállaljon részt a Űrpiknik című sci-fi vígjátékban.

 

 

 

 


– Először furcsálltam a felkérést, de kiderült, hogy Ákos helyes és intelligens srác, teljesen lenyűgözött, mennyire ismeri a pályámat. A történet szerint az én dalaimat hallgatják a földönkívüliek, örömmel mondtam igent a nem túl szokványos felkérésre. Két napig tartott a forgatás, nagyon élveztem, végtelenül kedves volt velem mindenki – árulta el a Blikknek Cini.

A film hősnője, Panna Zalatnay-dalokat küld az űrbe, amire válaszul UFO száll alá, és közli az elkerülhetetlent: a bolygóra pusztulás vár, de előtte kimenekítené rajongása tárgyát, Cinit.

– Abban hiszek, hogy nem vagyunk egyedül. Jó kaland volt ez a forgatás, szívesen vállalnék komolyabb, prózai szerepeket is. Az pedig titkos vágyam, hogy mielőtt elhagyom a Földet, készül rólam egy életrajzi film – tette hozzá az énekesnő, aki 60 éve van a pályán.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?