Celeb / Híresség

Schobert Lara megmutatta az új pasiját – fotó

Schobert Lara nem titkolózik tovább: Instagram-oldalán mutatta be az illetőt, aki miatt hevesebben ver a szíve egy ideje.

 

 

Schobert Lara tavaly novemberben jelentette be, hogy már nem alkotnak egy párt egykori kedvesével. A lány nehéz időszakon ment keresztül, ugyanis egy hosszú, két évig tartó kapcsolatának lett vége, ráadásul mindemellett az érettségire kellett fókuszálnia. Lara mindössze 18 éves, de máris népszerű divatmárkáknak modellkedik, fotózásokra és forgatásokra jár, valamint influenszerként egyre csak bővül a követői tábora is az Instagramon.

„Ami nem öl meg, az megerősít. Azzal, hogy magamat sajnáltatom, és nem tanulok, nem lesz meg az érettségi. Anyáékkal pont ezért voltak vitáim, mert azt mondták, egy fiú miatt nem éri meg sírni. Nyilván ezt kívülről könnyű mondani, de ez nem mehet rá a tanulmányaimra és az egész életemre” – nyilatkozta a szakításról korábban.

Most úgy tűnik, ismét rátalált a szerelem egy modell fiú, Attila személyében, akit most először mutatott meg a közösségi oldalán. A fotósorozatból jól kivehető, hogy az egyik képkockán a párja éppen a combján pihenteti a kezét. Kiderült, hogy Attila már a lovardába is elkísérte, illetve közösen szálltak meg egy hotelszobában is. A poszt ide kattintva elérhető. Kommentben édesanyja, Rubint Réka szívecskékkel jelezte, mennyire szereti együtt a párost.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?